YÜKLENİYOR

Hakkımızda

10 Mart 1975 te kurulan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,   ilk olarak, Orta mahalle Eski Pirinç Pazarı N0:24 de faaliyete geçmiş olup, sırasıyla, Orta Mah Emirhan Yokuşu N0:1 kat 2'de, Orta Mahalle Terme caddesi Menteşoğlu İşhanı kat 4'de hizmet verdikten sonra, 2000 yılında Çay Mahallesi Küçük Hamam…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 833 13 60
0362 833 77 30

E-Posta

bilgi@carsambatso.org.tr

Adres

Çay Mahallesi Küçük Hamam Sokak. No:2/B, 55500 Çarşamba/Samsun

Yerel Kaynak ve İmkanları Araştırma ve İnceleme Çalıştayı, Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Toplantı Salonu’nda Düzenlendi.

Çarşamba Ticaret Borsası M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Toplantı Salonu’nda düzenlenen, Ortak Çalışma Yerel Kaynak ve İmkanları Araştırma ve İnceleme Çalıştayı; Çarşamba Kaymakamı Sn. Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM, Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN, Geçmiş dönem Samsun Milletvekili Sn. Cemal ALİŞAN, Çarşamba Ticaret ve  Sanayi Odası Başkanı Sn. Ayhan SONKAYA, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanımız Sn. Hacı TORAMAN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis  Başkanı Sn.Mithat BİRCAN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, Sivil toplum kuruluşu başkanları, kurum müdürleri, protokol üyelerimiz ve Odaklı Yerel Kalkınma Grubu (OYKA) olarak ilçemizde bulunan değerli akademisyenler Sn. Prof. Dr. Orhan GÖKÇE ve Sn. Prof. Dr. Birol AKGÜL ile birlikte gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası Çarşamba Ticaret ve  Sanayi Odası Başkanı Sn. Ayhan SONKAYA;

“Gönüllülük esasıyla, ortak paydamız Çarşamba diyerek; ilçemizin tarihi, kültürel ve turizm potansiyelini ortaya çıkarmak adına çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.