YÜKLENİYOR

Hakkımızda

10 Mart 1975 te kurulan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,   ilk olarak, Orta mahalle Eski Pirinç Pazarı N0:24 de faaliyete geçmiş olup, sırasıyla, Orta Mah Emirhan Yokuşu N0:1 kat 2'de, Orta Mahalle Terme caddesi Menteşoğlu İşhanı kat 4'de hizmet verdikten sonra, 2000 yılında Çay Mahallesi Küçük Hamam…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 833 13 60
0362 833 77 30

E-Posta

bilgi@carsambatso.org.tr

Adres

Çay Mahallesi Küçük Hamam Sokak. No:2/B, 55500 Çarşamba/Samsun

TSE Kalite Yönetim Sistemi 2. Gözetim Denetimi Başarı İle TamamlandI

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TSE Kalite Yönetim Sistemi 2. Gözetim Denetimi Başarı İle Tamamlandı.

Yönetimi ve Başarılı çalışmalarını tebrik eden Samsun TSE Müdürlüğü Denetçisi Yüksek Mühendis Özgün Salih Yurttürk tarafından gerçekleşen denetimde oda çalışmaları değerlendirildi.

Başkan Ayhan Sonkaya;

‘’ Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren üyelerin memnuniyeti, personelin aidiyet duygusu ve ilçe gelişimi ile odanın fiziksel şartlarını iyileştirme yönünde düşüncelerimiz oldu. Bununla da ilgili Yeni Hizmet Binamızı faaliyete geçirmek içinde sürecimizi yürütüyoruz. Yine üyelerimizin ihracat yapmaları önündeki eksikliği gidermek adına projeler geliştirdik. Yakın zamanda eğitim ve danışmanlık sürecimizde başlayacak.

Kalite yönetim sistemini ve akreditasyon sistemini güçlendirecek faaliyetleri planlıyor, personel ve üye memnuniyetine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimiz ile oda personellerimize başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Samsun TSE Müdürlüğüne ve sizlere kıymetli vaktinizi bizleri geliştirmek için ayırdığınız için teşekkür ederiz.’’ Dedi.

Samimi ortamda gerçekleşen denetim kapanış toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özden, Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Salihoğlu, Kalite Yönetim Temsilcisi Reyhan Arslan, Ticaret Sicili Müdürü Kadir Altuntepe, Ticaret Sicili Tescil Yetkilisi Elif Kır Tiken’in katılımı ile gerçekleşti. Fotoğraf çekimi ile son buldu.