YÜKLENİYOR

Hakkımızda

10 Mart 1975 te kurulan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,   ilk olarak, Orta mahalle Eski Pirinç Pazarı N0:24 de faaliyete geçmiş olup, sırasıyla, Orta Mah Emirhan Yokuşu N0:1 kat 2'de, Orta Mahalle Terme caddesi Menteşoğlu İşhanı kat 4'de hizmet verdikten sonra, 2000 yılında Çay Mahallesi Küçük Hamam…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 833 13 60
0362 833 77 30

E-Posta

bilgi@carsambatso.org.tr

Adres

Çay Mahallesi Küçük Hamam Sokak. No:2/B, 55500 Çarşamba/Samsun

Samsun Üniversite ile planladığımız Kaynakçılık Kurs Programımız Başladı.

Kurslarımız başladı.

Samsun Üniversite ile planladığımız Kaynakçılık Kurs Programımızı Başkanımız Ayhan Sonkaya ziyaret etti.

—————————————

İşte detaylar

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Cazibe Merkezlerini Destekleme Projesi kapsamında desteklenen “Samsun Hava Araçları Bakım Onarım Hizmet Kapasitesinin Arttırılması ve Özel Sektörle İşbirliklerinin Güçlendirilmesi" başlıklı proje kapsamında kurulan Samsun Üniversitesi Samsun Teknik Hava Aracı Bakım Onarım Kuruluşu Kaynak Atölyesi şehirde istihdam olanaklarını arttırmaya devam ediyor.

Samsun Üniversitesi, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile Çarşamba OSB'de Gazaltı Kaynakçılık Kursları başladı.

Çarşamba ilçesinde istihdama katkı sağlamak ve iş arayan gençlere meslek edindirmek amacıyla Samsun Üniversitesi çatısı altındaki Samsun Teknik Hava Aracı Bakım Onarım Kuruluşu’nun uzman Kaynak Mühendisi eğitmen ekibi ile bu kez Çarşamba OSB ‘de bulunan ÇARSAN firmasının ev sahipliğinde Gazaltı Kaynakçılık Kursu açıldı. 25 kişilik kontenjanla açılan kursta 25 kişi aktif olarak teorik ve pratik kaynakçılık eğitimlerine başlamış oldular.

8 Temmuz 2024 tarihinde başlayan, Çarşamba ve çevresindeki sanayi kuruluşlarında kalifiye ara eleman ihtiyacının giderilmesine ciddi katkı sağlayacak olan kurs sonunda katılımcılara proje kapsamında katılım belgeleri verilecektir. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin özellikle kaynaklı imalat yapan ve ilgili alanda personel ihtiyacı bulunan çeşitli firmalarda istihdam edilmeleri hedeflenmektedir.

Samsun Üniversitesi Samsun Teknik Hava Aracı Bakım Onarım Kuruluşunda Gazaltı Kaynakçılığı kursuna ek olarak B1.1. Türbin Motorlu Uçak Bakım Teknisyenliği, CNC Operatörlüğü, Tel Erozyon Operatörlüğü, Elektrot Ark Kaynakçılığı, ve TIG (Argon) Kaynakçılığı eğitimleri verilmektedir. Detaylı bilgiye erişim için,

Web Sayfası : teknik.samsun.edu.tr

Instagram Hesabı : samsun_teknik

Twitter ve Linkedin Hesabı : samsunteknik