Samsun’un Asırlık Onuruna Ortak Olduk
Samsun’a 101 yıl aradan sonra yeniden verilen İstiklal Madalyasının gururu, Ankara’da TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek paylaşıldı. Tarihi bir gururun gölgesinde gerçekleşen bu anlamlı buluşmada, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu öncülüğünde; Samsun TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Çarşamba TSO Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba TSO Meclis Başkanımız Mithat Bircan, Genç Girişimciler Kurulu Üyemiz Sercan Albayrak, Samsun TB Başkanı Sinan Çakır, Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Bafra TSO Başkanı Serdal Kocabaş, Bafra TB Başkanı Tarık Erol ve Genel Sekreter Oğuzcan Türk yer aldı.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, şu anlamlı sözlere yer verdi:“Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 11 Şubat 1924’te İstiklal Madalyası ile ödüllendirilen Samsun, 101 yıl sonra bu onurlu madalyaya yeniden kavuştu. Hayırlı olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.”
Bizler de bu anlamlı günde bizleri içtenlikle ağırlayan Sayın Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyor; Samsun’un milli mücadeledeki öncü rolünü ve girişimci ruhunu geleceğe taşımak için birlik içinde çalışmaya devam edeceğimizi vurguluyoruz.Birlikte daha güçlü, daha kararlı ve daha umutluyuz.