YÜKLENİYOR

Hakkımızda

10 Mart 1975 te kurulan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,   ilk olarak, Orta mahalle Eski Pirinç Pazarı N0:24 de faaliyete geçmiş olup, sırasıyla, Orta Mah Emirhan Yokuşu N0:1 kat 2'de, Orta Mahalle Terme caddesi Menteşoğlu İşhanı kat 4'de hizmet verdikten sonra, 2000 yılında Çay Mahallesi Küçük Hamam…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 833 13 60
0362 833 77 30

E-Posta

bilgi@carsambatso.org.tr

Adres

Çay Mahallesi Küçük Hamam Sokak. No:2/B, 55500 Çarşamba/Samsun

Gazaltı Kaynakçılık Kursu’nun sertifika töreni gerçekleşti.

8-12 Temmuz arasında Çarsan Treyler Fabrikasında gerçekleşen Gazaltı Kaynakçılık Kursu’nun sertifika töreni gerçekleşti.

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Dalgıç, Samsun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Öğr. Gr. Müberra Genç, Çarsan Treyler Sahipleri Ahmet Öztürk ve Mustafa Öztürk, Teknoloji Transfer Ofisi Modül 2 Sorumlusu Ali Samet Ayvaz, Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Müdürü Reyhan Arslan, Uzman Eğitici Taylan Karakaya ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşti.

25 kişilik kontenjanla açılan kursta 25 kişi aktif olarak teorik ve pratik kaynakçılık eğitimlerini tamamlayarak belgelerini almaya hak kazandılar.

Bu kapsamda Organize Sanayi Bölgesinin nitelikli eleman ihtiyacını gidermek amacıyla kurslarımız devam edecek.

Kurslarımıza destek veren Samsun Üniversitesi’ne ve Çarsan Treyler Ailesine teşekkür ederiz.

Sıra kursiyerlerimizin istihdamını sağlamakta.

Çarşamba İçin Çalışmaya Devam Ediyoruz.