Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneğinden Çarşamba TSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya’yı ziyaret ederek yeniden başkan seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti.
Çarşamba TSO Meclis Başkanı İbrahim Gündüzoğlu ve meclis üyelerimizin de yer aldığı ziyarette, ilçemizin sosyal ve ekonomik gelişimi, hemşehrilik bağlarının güçlendirilmesi ve kurumlar arası iş birliği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri dolayısıyla Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.
