YÜKLENİYOR

Hakkımızda

10 Mart 1975 te kurulan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası,   ilk olarak, Orta mahalle Eski Pirinç Pazarı N0:24 de faaliyete geçmiş olup, sırasıyla, Orta Mah Emirhan Yokuşu N0:1 kat 2'de, Orta Mahalle Terme caddesi Menteşoğlu İşhanı kat 4'de hizmet verdikten sonra, 2000 yılında Çay Mahallesi Küçük Hamam…

Devamı

İletişim Bilgileri

Telefon

0362 833 13 60
0362 833 77 30

E-Posta

bilgi@carsambatso.org.tr

Adres

Çay Mahallesi Küçük Hamam Sokak. No:2/B, 55500 Çarşamba/Samsun

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yılsonu Etkinliği kapsamında kahvaltı programında buluştu.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yılsonu Etkinliği kapsamında kahvaltı programında buluştu.

Yılsonu Etkinliğine Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Akparti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim, Meclis, Kadın ve Genç Kurulu Üyeleri ile Oda Personeli katıldı.

2023 yılını değerlendiren Başkan Ayhan Sonkaya;

‘’ 2023 yılı birçok açıdan acının, karanlığın, çaresizliğin yaşandığı bir yıl olarak zihinlerimize kazındı. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak ülkemizde yaşanan ve bizi derinden sarsan depremler, seller gibi doğal afetlerde oda olarak gerçekleştirdiğimiz tüm kıymetli çalışmalar için herkese teşekkür ediyoruz. Deprem döneminde üyelerimizin üstün gayreti ile deprem bölgesinde can suyu olabilmeyi başardığımıza inanıyorum. Allah bir daha ülkemize, insanlığa böyle acılar yaşatmasın.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgede lokomotif bir güç olabilmeyi hedefledik. Tüm kurumlarla ortak çalışma kültürünü geliştirerek, sorumluluk alanlarımızda oda üyelerine ve bölge halkına destek olabilmeyi istemiştik. Bunu da Çarşamba Belediyesinin destekleri ile hayata geçirmeye başladık. Devam eden Organize Sanayi Bölgesi, Tekstil Kent bu gayretimizin birer örneği. Yine devam eden projelerimiz üyelerimizin imkanlarını genişletmeyi hedefliyor.

Yönetime geldiğimiz ilk andan itibaren bir diğer hedefimiz olan, odanın fiziki şartlarının üye ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilecek şekilde geliştirilmesi hususunda da yönetim ve meclis olarak üstün gayret gösterdik. Bu kapsamda Milli Emlak’tan tahsis ettiğimiz arazi üzerine yeni, modern bir oda inşaatı sürecini de bu yıl bitmeden gerçekleştirmiş olduk. En kısa sürede faaliyetimize başlamak için yönetim ve meclis olarak gayretli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.

Tüm bu çabalarımız için değerli Yönetim, Meclis, Kadın ve Genç Kurulu Üyeleri ile Oda Personelimize teşekkür ediyor, Bizleri sürekli destekleyen ve çözüm üreten Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan ile Salıpazarı Belediye Başkanımız Halil Akgül’e Teşekkür Ediyoruz.

Birlik ve beraberliğimizin kıymetli çalışmalarını sizlerle paylaştığımız yılın son etkinliğine icabet ettiğiniz için teşekkür ediyor, 2024 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.’’ Dedi.

Birlik ve beraberliğin Çarşamba için kıymetli çalışmaları hızlandırdığını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan çalışmaları ve destekleri için Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkürlerini ifade etti. Bu kapsamda katılımcıların yeni yılını kutlayarak sözlerini sonlandırdı.

3 dönemdir Salıpazarı için başarılı çalışmalara imza atan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, davetleri için Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ederek, Salıpazarı için Oda ile yapılan çalışmaları değerlendirdi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Akgül, yeni yıl temennilerini dile getirdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik Yeni Oda Hizmet Binası için yapılan zemin etüdü çalışmaları ziyaretinin ardından tamamlandı.