.: Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Durum Değerlendirme Toplantısı Samsun Valiliği Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi

2022-08-03

Samsun Valisi ve Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Doç. Dr. Zülkif DAĞLI Başkanlığında, Çarşamba Kaymakamı Sn. Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM, Çarşamba Belediye Başkanı Sn. Halit DOĞAN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ, Saski Atıksu Arıtma Daire Başkanı Sn. Osman YAYLA, Yedaş Bölge Müdürü Sn. Uğur Emin ASAN, Teiaş 10. Bölge Müdürü Sn. Fikret ŞAHİN, Telekom Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet DENİZ, Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Sn. Özlem AVCI GÜLER, Aksa Şirket Yetkili Sn. İlker BÜLBÜL, Aksa Çarşamba Şefi Sn. Özgür Cihan GÜL, Botaş Şube Müdürü Sn.Behçet BAL, Botaş Başmühendisi Sn. Mustafa BABUL, Samsun Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Daire Başkanlığı Personeli Sn. Ali YILMAZ, Çarşamba Organize Sanayi Bölge Müdürü Sn. Mehmet DALGIÇ, Alt Yapı Yüklenici Firma Öntürk İnşaat Yetkilileri Sn. Mehmet ÖNTÜRK, Sn. Utku Giray ÖNTÜRK, Sn. Sercan ŞAMA, İdari Bina Yüklenici Firma Özgüler Yapı Yetkilileri Sn. Cemal GÜLER, Sn. Hamit ÇEVİk ve Altyapı Harita Kontrol Firması Rohan Harita Yetkilisi Sn. Uğur ÖZKÖROĞLU ‘nun Katılımıyla Samsun Valiliği Toplantı Salonunda Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Durum Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Alt yapı çalışmaları hızla devam eden OSB alanında devam eden çalışmalar, alt yapıda gelinen son nokta ve idari bina yapım işleri ile inşaat süreci devam eden firmalar değerlendirildi.

Yağcı İsmet İnşaat Doğa Life Rezidans proje sahibi'nin ziyareti
Sanka Promosyon Tekstil'in Ziyareti
Kartal Spor Kulübü'nün Ziyareti
Samsun SGK İl Müdürü Sn.Ünal Kaya'nın Ziyareti
AEGON Sigorta Samsun Bölge Müdürü'nün Ziyareti
Giritli Akaryakıt Sahibi Sn.Erol Giritli ve Total Saha Müdürü Sn.Güçhan Buyuran'ın Hayırlı Olsun Ziyareti
Halkbank Bölge Müdürü Ziyareti
Türk Kızılay Samsun'un Ziyareti
Çarşamba Kuyumcular Derneği Başkanı Cumhur Kaya'nın Ziyareti
Çarşamba OSB Değerlendirme Toplantısı
Halkbank A.Ş. Çarşamba Şubesi Ziyareti
Taksim Terör Saldırısını Lanetliyoruz.
Doğum Gününüz Kutlu Olsun Yücel ÖZDEN
Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin Ziyareti
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde geleceğe nefes oluyoruz..🌲🌳
Üç Yıldız Elektrik Firma Sahibi Taha Yılmaz'ın ziyareti
Remax Gayrimenkul Danışmanı Hava Demir'in ziyareti
Sonkaya'dan 10 Kasım Mesajı
TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Gömeç Ziyareti
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Sn.Barik Çiçek'e iadei ziyaret
Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sn.Mustafa Kemal Çelik'e iadei ziyaret
Salıpazarı Belediye Başkanı Sn.Halil Akgül'e iadei ziyaret
Akreditasyon Kıyaslama Çalışması
10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı'na İadei Ziyaret
Samsun Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ziyareti
Samsun İl Jandarma Alay Komutanı'na Ziyaret
Samsun İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı'na Ziyaret
Avukat Gürhan Gündüz'ün Ziyareti
Çarşamba Açık Cezaevi Müdürü Ziyareti
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi'nden Ziyaret
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcısı Bek Tarım Firması Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundular.
Samsun NİSGEM'in Hayırlı Olsun Ziyareti
Kızılay Haftası kapsamında 'Cumhuriyetin 99.yılında 99 Bağış' etkinliği
Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Çarşamba Şubesinin Hayırlı Olsun Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ayhan SONKAYA'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Türkiye'nin En Büyük İlk 500 Sanayi Kuruluşu arasına giren Özyılmaz Fındık Ticaret Limited Şirketi Ziyareti
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn.Mehmet Kır'ın Doğum Günü Kutlandı
İlçe Seçim Kurulu Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.
Çarsan Treyler'dan Hayırlı Olsun Ziyareti
Çarşamba Deva Partisi Hayırlı Olsun ziyareti
Panoset Reklam Tanıtım Organizasyon Prodüksiyon'un Hayırlı Olsun ziyareti
112 Acil'den Hayırlı Olsun Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ayhan SONKAYA'nın Kızılay Haftası Mesajı
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi'nde Çalışmalar Devam Ediyor.