.: Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı icra edildi.

Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı icra edildi.

2021-02-01

Samsun Valisi ve Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sn. Zülkif DAĞLI’nın Başkanlığında Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı icra edildi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; ‘Çarşamba Belediye Başkanı Sn. Halit DOĞAN, Çarşamba OSB Müdürü Sn. Mehmet DALGIÇ, Belde Planlama Adına Şehir Plancısı Sn. Hüseyin KAHRAMAN, Rohan Harita Adına Sn. Uğur ÖZKÖROĞLU ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Personeli Sn. Ali YILMAZ’ın katılımıyla Organize Sanayi Bölgesi ile orman arazisi sınırında bulunan sağlık koruma bandının kaldırılması ile imar planında yapılması düşünülen revizeler konuları görüktük. Toplantının hayırlara vesile olmasını dilerim. ‘ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ın Ramazan Ayı Mesajı
Türkiye’nin ve Samsun’un MakroEkonomik ve SosyoEkonovik Verileri Değerlendirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan TOBB ve VISA İş Birliği ile Başlatılan‘Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder’ Kampanyasına Destek Çağrısı.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında video konferans aracılığı ile gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Samsun Valiliği Toplantı Salonunda İcra Edildi
Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 100. yıl dönümü..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'ın Miraç Kandili Mesajı
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutlu Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Elektrik Dağıtım Lisansını Aldı
Türkı̇ye Odalar ve Borsalar Bı̇rlı̇ğı̇ Eğı̇tı̇m Meclı̇sı̇ Toplantısı Koronavı̇rüs Tedbı̇rlerı̇ Kapsamında Sn.Dr.Yusuf EKİNCİ Başkanlığında Gerçekleştirildi.
1-7 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlu Olsun
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi'ne Soya,Yağ Fabrikası Yatırımı Yapmak İsteyen Bek Tarım Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı, Samsun Valiliği Toplantı Salonunda icra edildi.
Yalovaspor Başkanı Sn. Onay TUNA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Halkbank Bölge Koordinatörü Sn.Erdoğan ÖZDEMİR ,Bölge Pazarlama Bölüm Müdürü Sn.Burak UÇAR dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Selahattin KAYNAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı icra edildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ’dan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Sn. Prof. Dr. Yavuz ÜNAL Ziyareti
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası (ÇTSO), 2021 Yılı İlk Meclis Toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) Tedbirleri Kapsamında Video Konferans Aracılığı İle Gerçekleştirildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Zemin Araştırma Raporu Raporu İçin Numuneler Alındı
Duyuru: 7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun'
Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sn.Ömer BOLAT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Eğitime Tablet Desteği-Salıpazarı
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sn.Gela KAPARİDZE’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
TOBB Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısı Video Konferans Yöntemi ile Gerçekleştirildi
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Eğitime Tablet Desteği
DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Başkanı Sn.Hasan GÜLTEKİN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın '10 Ocak Çaşılan Gazeteciler Günü' Mesajı
Türkiye Ticaret Merkezi (TTM); Ticaret Bakanlığı'nın desteği ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Şikago kentinde açıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'dan TEİAŞ Bölge Müdürü Sn. Fikret ŞAHİN Ziyareti.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Olarak Atanan Sn.İbrahim Ethem ŞAHİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa DEMİR'i makamında ziyaret etti.
Paraf Ticari Kredi Kartı Lansman Toplantısına Video Konferans İle Gerçekleştirildi
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU Ziyareti
Samsun Valiliği Toplantı Salonunda Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odamızın Akreditasyon Geliştirme Toplantısı Pandemiden Kaynaklı Olarak ‘Video Konferans’ Yöntemi İle Gerçekleşti.
Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
23. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili ve Metro Holding Ceo’su Sn. Fatih ÖZTÜRK Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Sn. Musa AYDIN Ve Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Karadeniz Bölge Sorumlusu Sn. Ömer ALVER’DEN Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn. Dr. Zülkif DAĞLI, Çarşamba İlçemizi ziyaret ettiler.
Elvinder Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yeşim GÜRSOY Ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet ALTINÖZ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti