.: Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sn.Gela KAPARİDZE’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

2021-01-20
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sn.Gela KAPARİDZE, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn. Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret ettil.

Ziyaret hakkında açıklama yapan başkan Sn.Ahmet YILMAZ; ‘Pandemi sürecinde sınır kapılarının kapalı olmasından kaynaklı Türkiye-Gürcistan arasında iş yapan sektörler üzerinde pandemi sürecinin etkilerini konuştuk. Sayın başkonsolosa Ziyaretleri ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.’ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ın Kadir Gecesi Mesajı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Samsun Valisi Sn.Zülkif DAĞLI Koronavirüs Tedbir Toplantısı’nı Gerçekleştirmek için, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı Makamında Ziyaret Etti.
OSBÜK Toplantısı; OSB Yönetim Kurulu Başkanlarının ve Bölge müdürlerinin Katılımıyla Webinar Yöntemi ile Gerçekleşti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ın Ramazan Ayı Mesajı
Türkiye’nin ve Samsun’un MakroEkonomik ve SosyoEkonovik Verileri Değerlendirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan TOBB ve VISA İş Birliği ile Başlatılan‘Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder’ Kampanyasına Destek Çağrısı.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında video konferans aracılığı ile gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Samsun Valiliği Toplantı Salonunda İcra Edildi
Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 100. yıl dönümü..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'ın Miraç Kandili Mesajı
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutlu Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Elektrik Dağıtım Lisansını Aldı
Türkı̇ye Odalar ve Borsalar Bı̇rlı̇ğı̇ Eğı̇tı̇m Meclı̇sı̇ Toplantısı Koronavı̇rüs Tedbı̇rlerı̇ Kapsamında Sn.Dr.Yusuf EKİNCİ Başkanlığında Gerçekleştirildi.
1-7 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlu Olsun
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi'ne Soya,Yağ Fabrikası Yatırımı Yapmak İsteyen Bek Tarım Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı, Samsun Valiliği Toplantı Salonunda icra edildi.
Yalovaspor Başkanı Sn. Onay TUNA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Halkbank Bölge Koordinatörü Sn.Erdoğan ÖZDEMİR ,Bölge Pazarlama Bölüm Müdürü Sn.Burak UÇAR dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Selahattin KAYNAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı icra edildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ’dan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Sn. Prof. Dr. Yavuz ÜNAL Ziyareti
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası (ÇTSO), 2021 Yılı İlk Meclis Toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) Tedbirleri Kapsamında Video Konferans Aracılığı İle Gerçekleştirildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Zemin Araştırma Raporu Raporu İçin Numuneler Alındı
Duyuru: 7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun'
Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sn.Ömer BOLAT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Eğitime Tablet Desteği-Salıpazarı
TOBB Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısı Video Konferans Yöntemi ile Gerçekleştirildi
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Eğitime Tablet Desteği
DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Başkanı Sn.Hasan GÜLTEKİN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın '10 Ocak Çaşılan Gazeteciler Günü' Mesajı
Türkiye Ticaret Merkezi (TTM); Ticaret Bakanlığı'nın desteği ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Şikago kentinde açıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'dan TEİAŞ Bölge Müdürü Sn. Fikret ŞAHİN Ziyareti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa DEMİR'i makamında ziyaret etti.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Olarak Atanan Sn.İbrahim Ethem ŞAHİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Paraf Ticari Kredi Kartı Lansman Toplantısına Video Konferans İle Gerçekleştirildi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU Ziyareti
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odamızın Akreditasyon Geliştirme Toplantısı Pandemiden Kaynaklı Olarak ‘Video Konferans’ Yöntemi İle Gerçekleşti.
Samsun Valiliği Toplantı Salonunda Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.
Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
23. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili ve Metro Holding Ceo’su Sn. Fatih ÖZTÜRK Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.