.: 14 Ekim Dünya Standartlar Günü Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı 2023

2023-10-06
Standardizasyona katılımı artıracak fikirleri geliştirmek ve genç profesyonelleri bir araya getirmek amacıyla 14 Ekim 2023 Gebze Bilişim Vadisi'nde bir çalıştay gerçekleştirilecektir. Konuya ilişkin detaylı bilgi ekte yer almaktadır.

Standardizasyon süreçlerine başta sanayicilerimiz olmak üzere ilgili tüm paydaşların katılımı kritik öneme sahiptir. Ülke olarak güçlü yanlarımız arasında "genç insan kaynağımızı" ilk sıralarda saydığımızı göz önünde bulundurduğumuzda standardizasyon süreçlerine genç profesyonelleri dahil etmenin önemi ortaya çıkmaktadır. 2023 yılı Dünya Standartlar Günü kapsamında, düzenlenecek olan; Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı, genç profesyonellerin bilgilendirileceği ve aynı zamanda standardizasyon süreçlerine gençlerin daha kolay dahil olmaları için neler yapılması gerektiğinin kendileri ile istişare edileceği bir zemin olacaktır. Katılımcılar, programın gruplar halinde çalıştay formatında gerçekleşecek beyin fırtınasına katılarak TSE'nin genç profesyonellere yönelik yaklaşımının şekillenmesi için önerilerini sunma imkanına sahip olacaklardır. Programın, genç profesyonellerin uluslararası ağ oluşturmaları için bir fırsat olması amaçlanmaktadır. Devam eden süreç içerisinde katılımcıların görüş ve katkılarının alınmasına imkân sunmak üzere TSE ve TOBB tarafından irtibatın devam ettirilmesi planlanmaktadır.

Program ve başvuru şartları ile ilgili detaylar https://www.tse.org.tr/dunya-standartlar-gunu-form-kayit adresinde kayıtlı broşürde yer almaktadır. Gebze Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek etkinliğe katılacak sınırlı sayıda genç profesyonel arasında yer almak için 6.10.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar formun doldurularak başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Dunya Standartlar Gunu Uluslararasi Genc Profesyoneller Calistayi 2023
AB Mali Yardımları Kapsamında Sağlanan Hibe İmkanları
Sigorta Acenteleri Kurumsal Uzantılı Eposta Adresi Kullanımı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI TAŞINMAZ SATIŞ İLANI
Fiyat Etiketi Yönetmeliği Değişikliği
Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantıları
SWCC Boru Hattı Projesi İhalesi
Panama Elektronik Sohbet Toplantısı
Kooperatifçilik Eğitimi
Yolcu taşımacılığı yapan üyelerimize önemle duyurulur.
19.10.2023 TARİHİNDE ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOBB SAMSUN İLİ GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ADAY LİSTESİ
19.10.2023 TARİHİNDE ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOBB SAMSUN İLİ KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ADAY LİSTESİ
İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği Değişiklik Taslağına Yönelik Görüş Talebi
UNESCAP/ Asya-Pasifik İş Forumu