.: Tüketici Değerlendirmeleri Hakkında Kılavuz

2023-10-06
Ticaret Bakanlığı tarafından Birliğimize iletilen yazıda; dijital tüketicinin korunması politikasının bir parçası olarak tüketicilerin alışveriş tercihlerinde önemli bir yer tutan ve onların satın alma kararlarını önemli ölçüde etkileyen tüketici deneyim ve tecrübelerinden oluşan yorum ve derecelendirme uygulamaları ile bunların sıralanmasına ilişkin Reklam Kurulu'nun konuya bakışını yansıtan, sektöre mevzuata uyum konusunda rehberlik edecek olan "Tüketici Değerlendirmeleri Hakkında Kılavuz"un, Reklam Kurulu'nun 12.09.2023 tarihli ve 337 sayılı toplantısında ilke kararı olarak kabul edildiği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, https://tuketici.ticaret.gov.tr/haberler/tuketici-degerlendirmeleri-hakkinda-kilavuz-yayimlandi adresli internet sitesinden anılan Kılavuza ulaşılabilmektedir.

Tuketici Degerlendirmeleri Hakkinda Kilavuz
AB Mali Yardımları Kapsamında Sağlanan Hibe İmkanları
Sigorta Acenteleri Kurumsal Uzantılı Eposta Adresi Kullanımı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI TAŞINMAZ SATIŞ İLANI
Fiyat Etiketi Yönetmeliği Değişikliği
Anonim Şirketlerin Genel Kurul Toplantıları
SWCC Boru Hattı Projesi İhalesi
Panama Elektronik Sohbet Toplantısı
Kooperatifçilik Eğitimi
Yolcu taşımacılığı yapan üyelerimize önemle duyurulur.
19.10.2023 TARİHİNDE ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOBB SAMSUN İLİ GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ADAY LİSTESİ
19.10.2023 TARİHİNDE ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOBB SAMSUN İLİ KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ ADAY LİSTESİ
İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği Değişiklik Taslağına Yönelik Görüş Talebi
UNESCAP/ Asya-Pasifik İş Forumu