.: Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi Lansmanı

2021-02-22
SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 16.02.2021 tarihli ve 34221550-770- 1569 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, yapay zeka teknolojileri, iş dünyasını hızlı bir şekilde dönüştürmekle birlikte önümüzdeki yıllarda etkisinin daha da artması beklenmektedir. Bu kapsamda; özellikle KOBİ yöneticileri ile çalışanlarının, üniversite öğretim görevlilerinin, üniversite öğrencilerinin, meslek lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hem yapay zeka konusunda farkındalıklarını artırmaya hem de bu alanda teknik eğitim almalarına yönelik kapsamlı bir çalışmaya ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu kapsamda TOBB ile Global Al Hub iş birliğiyle "Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık" projesi gerçekleştirilecek olup projenin lansmanı Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla 23 Şubat 2021 Salı günü saat 14:00'te çevrimiçi olarak yapılacaktır. Projenin Lansman Toplantısının programı ve kayıt işlemleri aşağıdaki linkte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Elektronik ortamda, sigorta acentelerine yönelik olarak "KVKK Mevzuatı ve Uygulamaları" konulu bilgilendirme semineri
Ticaret Bakanlığı'nın yayımladığı
İş Yerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi
HepsiTürkiye'den Eğitim Programı Hk.
11 ,YÖREX İkili İş Görüşmeleri Hk.
Yangın/Sel Felaketi Yardım Kampanyası
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi Belgelendirme Sınavı
Kişisel Markalaşma ve Pazarlama Eğitimi
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ve World Ecommerce Forum (Worldef) iş birliğinde işletmelere yönelik Deneyimden Geleceğe E-Ticaret ve E-İhracat Liderler Buluşması