.: Erişilebilirlik Ödülleri

Tarih: 04.11.2020
Sayı: 34221550-746.01.02.01-9499-54
Konu:Erişilebilirlik Ödülleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Birliğimize gönderilen 28.10.2020 tarihli ve
E.96413503-330.99-2462460 sayılı yazıda; 2020 Erişilebilirlik Yılı kapsamında, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde erişilebilirlik alanında çalışmaları olan gerçek kişiler, kamu kurum ve kuruluşları ile kamu ve özel hukuk tüzel kişilerinin; engelli bireylerin sosyal ve ekonomik hayata katılımına ve kamu hizmetlerinden yararlanmalarına katkı sağlayan proje, uygulama ve hizmetlerini kamuoyuna duyurmak, aynca erişilebilirlik alanında yapılabilecek çalışmaları teşvik etmek amacıyla "Erişilebilir Tasarımlar ve Ürünler, Erişilebilir Dijital Uygulamalar, Erişilebilir Kamu Kurum ve Kuruluşları, Erişilebilir Üniversiteler, Erişilebilir Yerel Yönetim Hizmetleri, Erişilebilir İşyerleri, Erişilebilirlik Sosyal Sorumluluk Projeleri, Erişilebilirlik Alanında Bilimsel Çalışmalar ve Projeler, Erişilebilir Medya İçeriği" kategorilerinde "Erişilebilirlik Ödülleri" verileceği bilgisi verilmektedir.
Yazıda devamla Erişilebilirlik Ödülleri için gerçek kişiler, kamu kurum ve kuruluşları, kamu ve özel hukuk
tüzel kişileri ile ekiplerin 20 Kasım 2020 tarihine kadar https://erisilebilirlik.ailevecalisma.gov.tr/ adresinde yer alan online başvuru formunu doldurarak müracaat edebilecekleri ifade edilerek ivedi şekilde üyelerimize duyurulması istenmektedir.
Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.
Saygılarımla,

Mustafa ŞAKAÇÖZ

KOSGEB - DÜNYA BANKASI – JICA MİKRO ve KÜÇÜK İŞLETMELERE HIZLI DESTEK PROGRAMI
Yeniden Kullanılabilir Ambalajların Depozito Uygulamaları
KOBİGEL Bilgilendirme Semineri
Sokağa Çıkma Yasağı Muafiyet Belgesi Geçerlilik Süresi Uzatıldı (NACE Kodu Listesi Yayımlandı)
Sokağa çıkma yasağı Görev Belgesi Düzenlenmesi
26.04.2021 TARİHİNDE TOPLANAN CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ'NDE ALINAN KARARLAR
Yenilenebilir Enerji ve Kaynak Verimliliği Semineri
Uygulamalı E-İhracat Eğitimi ve Danışmanlığı
Kısmi Kapanma Tedbirleri
Connecting Eurasia: Smart Ports and Rail Forum
Samsun Sanayi ve ihraç ürünleri sanal fuarı
Moldova Ticaret Forumu Daveti
Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Uyum Eğitimi
2021/10 Sayılı Genelge
Yıllık İşletme Cetveli
Brezilya Sağlık Bakanlığının Tıbbi Malzeme İhtiyacı Hk.
Foça Tatil Köyü Özelleştirmesi Hk.
BİGG GARAJ 2020/2 Tanıtım Duyurusu
2021-01 Proje Teklif Çağrısı
Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti (YEKG)