.: Kızılay Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi.

2020-11-09

Kızılay Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamızın Talebi Üzerine; Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. Ahmet YILMAZ, Çarşamba Kaymakamı Sn. Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM, Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sn. Muharrem YARALI, Meclis Başkan Yardımcısı Sn. Onur Bahattin YILMAZ, Meclis Başkan Yardımcısı Sait KIZILKAYA, Meclis Üyesi Mehmet KAYA, Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Sn. Dr. Serdar BAYRAM, Kan Bağışı Kazanım Uzmanları Sn. Birkan Yaşar BATUR Ve Sn. Salih KAYA, Çarşamba Kızılay Şube Başkanı Sn. İsmail ASLAN, Genç Kızılay Çarşamba İlçe Başkanı Sn. Salih ZENGİN'’in Katılımları İle Gerçekleşti.

Düzenlenen kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ,  Amacımız, Üyelerimizin de katkısı ile düzenli kan bağışçısı oranını artırmayı, içinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını ve önümüzdeki kış koşulları nedeniyle düşen kan bağışı miktarını artırmaktır. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Türkı̇ye Odalar ve Borsalar Bı̇rlı̇ğı̇ Eğı̇tı̇m Meclı̇sı̇ Toplantısı Koronavı̇rüs Tedbı̇rlerı̇ Kapsamında Sn.Dr.Yusuf EKİNCİ Başkanlığında Gerçekleştirildi.
1-7 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlu Olsun
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi'ne Soya,Yağ Fabrikası Yatırımı Yapmak İsteyen Bek Tarım Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı, Samsun Valiliği Toplantı Salonunda icra edildi.
Yalovaspor Başkanı Sn. Onay TUNA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Halkbank Bölge Koordinatörü Sn.Erdoğan ÖZDEMİR ,Bölge Pazarlama Bölüm Müdürü Sn.Burak UÇAR dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Selahattin KAYNAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı icra edildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ’dan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Sn. Prof. Dr. Yavuz ÜNAL Ziyareti
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası (ÇTSO), 2021 Yılı İlk Meclis Toplantısı Koronavirüs (Kovid-19) Tedbirleri Kapsamında Video Konferans Aracılığı İle Gerçekleştirildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Zemin Araştırma Raporu Raporu İçin Numuneler Alındı
Duyuru: 7256 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun'
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Eğitime Tablet Desteği-Salıpazarı
Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sn.Ömer BOLAT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sn.Gela KAPARİDZE’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
TOBB Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısı Video Konferans Yöntemi ile Gerçekleştirildi
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Eğitime Tablet Desteği
DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Başkanı Sn.Hasan GÜLTEKİN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın '10 Ocak Çaşılan Gazeteciler Günü' Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'dan TEİAŞ Bölge Müdürü Sn. Fikret ŞAHİN Ziyareti.
Türkiye Ticaret Merkezi (TTM); Ticaret Bakanlığı'nın desteği ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Şikago kentinde açıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa DEMİR'i makamında ziyaret etti.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Olarak Atanan Sn.İbrahim Ethem ŞAHİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Paraf Ticari Kredi Kartı Lansman Toplantısına Video Konferans İle Gerçekleştirildi
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU Ziyareti
Samsun Valiliği Toplantı Salonunda Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odamızın Akreditasyon Geliştirme Toplantısı Pandemiden Kaynaklı Olarak ‘Video Konferans’ Yöntemi İle Gerçekleşti.
23. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili ve Metro Holding Ceo’su Sn. Fatih ÖZTÜRK Ziyareti
Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Sn. Musa AYDIN Ve Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Karadeniz Bölge Sorumlusu Sn. Ömer ALVER’DEN Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn. Dr. Zülkif DAĞLI, Çarşamba İlçemizi ziyaret ettiler.
Elvinder Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yeşim GÜRSOY Ziyareti
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet ALTINÖZ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn. Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Değerlendirme Toplantısı
Tedarik Zinciri Finansman Program Lansmanı Toplantısı
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Samsun Valisi Sn. Zülkif DAĞLI ile Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Değerlendirildi
Türkiye Ekonomi Şura’sı Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN\'ın Katılımı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği\'nde Gerçekleşti.
İlim Yayma Cemiyeti Çarşamba Şube Başkanı Sn. Hakan KÖSE’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yılı
Çarşamba Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Sn. Mehmet ACAR'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
KIZILAY HAFTASI.. KAN BAĞIŞINA DAVET KAMPANYASI