.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ, Gürcistan Türk Büyükelçisi Sn. Giorgi JANJGAVA’yı Ankara Çankaya’da Bulunan Büyükelçilikteki Makamında Ziyaret Etti.

2020-10-16

Ziyaret Sonrası Sn. Ahmet YILMAZ;

‘’Gürcistan İle Türkiye Arasındaki Ticari İlişkiler Ve Gürcistan’da Yapacağımız Yeni Yatırımları İstişare Ettik. Sn. Büyükelçiye Nezaketi Ve Hoş Sohbetlerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz.’’ Dedi.

Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sn.Gela KAPARİDZE’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
AA
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Eğitime Tablet Desteği
DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) Başkanı Sn.Hasan GÜLTEKİN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın '10 Ocak Çaşılan Gazeteciler Günü' Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'dan TEİAŞ Bölge Müdürü Sn. Fikret ŞAHİN Ziyareti.
Türkiye Ticaret Merkezi (TTM); Ticaret Bakanlığı'nın desteği ve oda-borsaların katkılarıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Şikago kentinde açıldı
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Olarak Atanan Sn.İbrahim Ethem ŞAHİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa DEMİR'i makamında ziyaret etti.
Paraf Ticari Kredi Kartı Lansman Toplantısına Video Konferans İle Gerçekleştirildi
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim TELLİOĞLU Ziyareti
Samsun Valiliği Toplantı Salonunda Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yatırımcı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odamızın Akreditasyon Geliştirme Toplantısı Pandemiden Kaynaklı Olarak ‘Video Konferans’ Yöntemi İle Gerçekleşti.
23. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili ve Metro Holding Ceo’su Sn. Fatih ÖZTÜRK Ziyareti
Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Sn. Musa AYDIN Ve Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Karadeniz Bölge Sorumlusu Sn. Ömer ALVER’DEN Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn. Dr. Zülkif DAĞLI, Çarşamba İlçemizi ziyaret ettiler.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet ALTINÖZ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Elvinder Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yeşim GÜRSOY Ziyareti
Tedarik Zinciri Finansman Program Lansmanı Toplantısı
Samsun Valisi Sn. Dr. Zülkif Dağlı Başkanlığında Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Değerlendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Samsun Valisi Sn. Zülkif DAĞLI ile Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Değerlendirildi
Türkiye Ekonomi Şura’sı Cumhurbaşkanı Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN\'ın Katılımı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği\'nde Gerçekleşti.
İlim Yayma Cemiyeti Çarşamba Şube Başkanı Sn. Hakan KÖSE’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yılı
Çarşamba Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Sn. Mehmet ACAR'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Kızılay Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi.
KIZILAY HAFTASI.. KAN BAĞIŞINA DAVET KAMPANYASI
Çarşamba Kızılay Şube Başkanı Sn. İsmail ASLAN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Medikal Sanayi İnovasyon Kümesi Derneği (MEDİKÜM) Başkanı Sn.Ahmet AYDEMİR'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun..
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sn. Gela Japaridze ve Başkonsolos Yardımcısı Sn. Giorgi Qushitashvili Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda
Mevlid kandiliniz Mübarek Olsun.
Samsun İli Oda Ve Borsa Başkanları Ve Yönetim Kurulu Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi.
Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sn. Gela Japaridze ve Başkonsolos Yardımcısı Sn. Giorgi Qushitashvili Samsun/Çarşamba’da Ziyaretlerde Bulundu
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi İmar Planı İmzalanarak Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı’nın Sistemine Yüklendi.
Çarşamba Galericiler Sitesi ikinci Toplantısı Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. Ahmet YILMAZ ve Çarşamba 'da bulunan Kurum Amirleri ASMA Fındık Fabrikası'nı Ziyaret Etti
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanıız Sn. Ahmet YILMAZ ve Çarşamba Kaymakamı Sn.Doç. Dr. Şükrü YILDIRIM Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde İncelemelerde Bulundular.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanıız Sn. Ahmet YILMAZ COVID Denetimleri Kapsamında Esnaflarımızı Ziyaret Etti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Samsun Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn.Selahattin ALTUNSOY’u Makamında Ziyaret Etti.
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanıız Sn. Ahmet YILMAZ Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa DEMİR’i Makamında Ziyaret Etti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn.Mustafa VARANK ile video konferans yöntemiyle görüştü.
Organize Sanayi Bölgeleri İstişare Toplantısı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK'ın Başkanlığında Gerçekleştirildi.