.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sn. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

2020-09-04

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkanımız Sn. Ahmet YILMAZ;
‘’Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sn. FEYZİOĞLU’nu 19.20. Ve 21 Dönem Samsun Milletvekili Sn. Musa UZUNKAYA, Önceki Dönem Emniyet Genel Müdürü Sn. Celal UZUNKAYA, T.C. Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürü Sn. Cafer UZUNKAYA , İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sn. Köksal KIR İle Birlikte Makamında Ziyaret Ettik. Sn. BAŞKAN’a nezaketi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ Gazi Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Musa YILDIZ’ı Makamında Ziyaret Etti.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Samsun Valisi Sn. Zülkif DAĞLI’nın Başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda, Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye’nin En Büyük İlk 500 Sanayi Kuruluşu Arasına Giren, Özyılmaz Fındık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ni Takdir Beratı İle Ödüllendirdi.
Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’dan Başkan Yılmaz ’a Ziyaret.
Samsun Fırıncılar Odası Başkanı Sn. Yılmaz YİĞİT ve Çarşamba Fırıncılar Odası Başkanı Sn. Esat AKKAYA, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı Makamında Ziyaret Ettiler.
İstanbul Neva Patent ve Hukuk Danışmanlık Ltd. Şti. kurucusu Sn.Tuğba Ebru UZAL, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nı Ziyaret etti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkası Sn.Ahmet YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
Samsun Valisi Sayın DR. Zülkif DAĞLI Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı Ziyaret Etti
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde Öğrenim Gören Yabancı Öğrenciler'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Genç İş Adamları Derneği'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası - Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Aracılığıyla İşkur’dan Engelli Kendi İşini Kurma Projesi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.İrfan AKAR ve ÜNTİSAD Derneği’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 denetimini başarı ile tamamladı.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Osb Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Enerji Nakil Hatları İçin YEDAŞ Bölge Müdürü İle Birlikte İncelemelerde Bulunuldu
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Kadir Gecesi Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ) ÖNCÜLÜĞÜNDE NEFES KREDİSİ DEVREYE GİRDİ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Ayı Mesajı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
TOBB Başkanı Sn.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile 365 Oda Borsa Başkanları Video Konferans Aracılığıyla Toplantı Gerçekleştirdi.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
TOBB KOBİ Politikaları Kurulu Video Konferans Yöntemiyle Toplandı
İş Dünyası İçin (Corona Virüs) Ekonomik Tedbirler (TOBB)
Kısa Çalışma Ödeneği Başvuru Şartları
'Mücbir Sebep' halinden faydalanacak sektörler
Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi
ÇTSO Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'ın Miraç Kandili Mesajı
Çarşamba Ticartet ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Fahiş fiyat artışları konusunda uyardı
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Sn.İbrahim Ethem ŞAHİN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) Sınavları Yapıldı.
Ayvacık Kaymakamı Sn.Orhan AYAZ, Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Halil KALAYCI ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Salıpazarı Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret etti
Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Coşkun ESEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD)’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu Öğrencileri’nden ‘Her Yere Kitap, Her Yerde Kitap’ Etkinliği kapsamında Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
SkyWay Capital Uluslar Arası Transport Şirketi Temsilcilerinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Yardım Kampanyası...
Oda ve Borsalar, Tek Yürek Oldu
Çarşamba Osb Müteşebbis Heyet Toplantısı Samsun Valisi Sn.Osnan Kaymak’ın Katılımıyla Gerçekleşti.