.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Ayvacık ve Salıpazarı’ndaki İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Bot Yardımı

2019-12-17

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile 1000 ihtiyaç sahibi öğrenciye bot yardımı yaptı.

Eğitim yardımı olarak alınan botlar; Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Başkan Yardımcısı Sn.Ayhan SONKAYA, yönetim kurulu üyesi Sn.Kerim ÇAKIR tarafından öğrencilere ulaştırılmak üzere Ayvacık, Salıpazarı ve Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teslim edildi.

Ayvacık Programına, Kaymakam Sn.Orhan AYAZ, Belediye Başkanı Sn.Halil KALAYCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman AK, AK Parti İlçe Başkanı Sn.Sertaç CAN veBaşkan Yardımcısı Sn.Cemal KAHRAMAN katıldı.

Salıpazarı Programına, Kaymakam Sn.Meriç DİNÇER, Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Ali SAVAŞ, AK Parti İlçe Başkanı Sn.İsmail YAMAN, Jandarma Komutanı Sn.Hakan AKÇAY, Salıpazarı Emniyet Müdürü Sn.İbrahim ÖZDEN  katıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ eğitim yardımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Her yıl yapılan bu eğitim yardımı bu yıl da mevcut bütçe imkânları ile en güzel şekilde gerçekleştirdik. Her sene yardım yaptığımız sayıyı artırmaya ve çocuklarımıza vereceğimiz botlarının kalitesine özen göstererek yardım yapmaya çalışıyoruz. Yaptığımız yardımların gerçek hak sahiplerine ulaşması konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden yardım aldık. Botların ihtiyaç sahibi öğrencimize dağıtılması konusunda emeği geçen tüm eğitmen arkadaşlarımız ve bizlere bu yardımı yapmamızda destekte bulunan, TOBB Başkanımız Sn.Rifat HİSARCIKLIOĞLU  başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi adına teşekkür ederim” dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.İrfan AKAR ve ÜNTİSAD Derneği’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 denetimini başarı ile tamamladı.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Haziran Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Osb Toplantı Salonunda Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Personel Toplantısı Gerçekleştirildi
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Enerji Nakil Hatları İçin YEDAŞ Bölge Müdürü İle Birlikte İncelemelerde Bulunuldu
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Kadir Gecesi Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ) ÖNCÜLÜĞÜNDE NEFES KREDİSİ DEVREYE GİRDİ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Ayı Mesajı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
TOBB Başkanı Sn.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile 365 Oda Borsa Başkanları Video Konferans Aracılığıyla Toplantı Gerçekleştirdi.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
TOBB KOBİ Politikaları Kurulu Video Konferans Yöntemiyle Toplandı
İş Dünyası İçin (Corona Virüs) Ekonomik Tedbirler (TOBB)
Kısa Çalışma Ödeneği Başvuru Şartları
'Mücbir Sebep' halinden faydalanacak sektörler
Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi
ÇTSO Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ'ın Miraç Kandili Mesajı
Çarşamba Ticartet ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Fahiş fiyat artışları konusunda uyardı
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Sn.İbrahim Ethem ŞAHİN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) Sınavları Yapıldı.
Ayvacık Kaymakamı Sn.Orhan AYAZ, Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Halil KALAYCI ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Salıpazarı Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret etti
Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Coşkun ESEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD)’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu Öğrencileri’nden ‘Her Yere Kitap, Her Yerde Kitap’ Etkinliği kapsamında Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
SkyWay Capital Uluslar Arası Transport Şirketi Temsilcilerinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Yardım Kampanyası...
Oda ve Borsalar, Tek Yürek Oldu
Çarşamba Osb Müteşebbis Heyet Toplantısı Samsun Valisi Sn.Osnan Kaymak’ın Katılımıyla Gerçekleşti.
Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk Konusu Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Anlatıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın '10 Ocak Çaşılan Gazeteciler Günü' Mesajı
Lösemili Çocuklar Vakfı Samsun Şubesi’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan E-Fatura Dijital Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Çarşamba Buluşması düzenlendi.
Samsun Kadın Girişimciler İcra Kurulu’ndan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşambaspor Taraftarlar Derneği’nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Mevlid Kandili Kutlama Mesajı