.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) Sınavları Yapıldı.

2019-08-07

13 Şubat 2018 Tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren ikinci el motorlu kara taşıtı alım-satım yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince, oto galeri sahiplerinin ve çalışanlarının, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaları zorunlu tutulmuştu. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası da hizmet sınırları dahilinde yer alan Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde mevcut oto galerinin ve çalışanlarının Mesleki Yeterlilik Belgesi alabilmeleri için, TOBB MEYBEM A.Ş ile protokol imzaladı.

Sınavlara başvuru yapan 26 aday, 06.07.2019 Salı günü  Çarşamba Endüstri Meslek Lisesinde Teori sınavına katıldı. Teori Sınavı sonrasında, 06.07.2019 Çarşamba günü  Taner Özden Otomotiv Ltd.Şti de uygulama sınavları yapıldı.

Yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen sınava, MEYBEM Sınav Değerlendirici Uzmanı Sn.Faruk KARACA, Çarşamba Ticaret ve Sanayi  Odası Meclis Başkanı Sn.Muharrem YARALI, Genel Sekreter Sn.Gültekin SÜRÜL ve Proje Ofisi Uzmanı Sn.Oğuzhan KILINÇ ile galeri sahipleri ve çalışanları katıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; ‘Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamız öncülüğünde yapılan Motorlu Kara Taşıtları alanındaki Mesleki Yeterlilik sınavını, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacıkta bulunan tüm galericilerimizin faydalanması açısından üye ayrımı yapmaksızın gerçekleştirdik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraki olan TOBB MEYBEM A.Ş. aracılığıyla sınavlarımızı gerçekleştirdik. Sınav için Ankara’dan ilçemize gelen MEYBEM Uzmanı Sn.Faruk KARACA’ya, sınavlar için bizlere yer temin eden Çarşamba Endüstri Meslek Lisesi müdürü Sn Talib ZORLU ve üyemiz olan Taner Özden Otomotiv Ltd.Şti sahibi Sn.Taner ÖZDEN’e teşekkür eder, verilecek belgelerin hayırlı olmasını dilerim.’ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkası Sn.Ahmet YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Genç İşadamları Derneği’nden Proje Toplantısı.
Çarşambaspor Başkanı Sn.Özkan YILDIRIM'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Gürcistan Acara Ticaret Odası İle Kardeş Oda protokolü imzaladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Çarşamba Genç İşadamları Derneği(ÇARGİAD)’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor.
Samsun İŞKUR Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Dioskuria İsimli Gurcistan Sahil Guvenlik Botu Mürettebatindan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 denetimini başarı ile tamamladı.
Başkan YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı.
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Eğitim bölümü başkan yardımcısı Sn.Dr.Sinan KALKAN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Ayhan HOŞ'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 50.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda TEKSTİLKENT Toplantısı.
Ankara ASİYAD Yönetim Kurulundan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 49.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, TOBB Tarafından Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Çarşamba TSO 'da 48.Girişimcilik Kursu Başladı
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn.Salih ŞEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Aygün Cerrahi Aletler A.Ş Firma Sahibi Sn.Mehmet AYGÜN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Av.Halit DOĞAN Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019 Samsun Buluşması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet EKMEKÇİ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn. Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin tapuları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teslim edildi.
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Prof.Dr.Ahmet Emre BİLGİLİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019
Çarşamba Kaymakamı sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
İşkur Genel Müdürü sn.Cafer UZUNKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Tarafından ‘Kenevir Yetiştiriciliği’ Konusu İstişare Edildi.
Çarşamba TSO'da 47.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba TSO 'da 46.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danınmanı Sn.Mustafa MORTAŞ Ziyareti
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Sn.Tuncay MORKOÇ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Altan KARABULUT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilciliğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti