.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) Sınavları Yapıldı.

2019-08-07

13 Şubat 2018 Tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren ikinci el motorlu kara taşıtı alım-satım yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince, oto galeri sahiplerinin ve çalışanlarının, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaları zorunlu tutulmuştu. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası da hizmet sınırları dahilinde yer alan Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde mevcut oto galerinin ve çalışanlarının Mesleki Yeterlilik Belgesi alabilmeleri için, TOBB MEYBEM A.Ş ile protokol imzaladı.

Sınavlara başvuru yapan 26 aday, 06.07.2019 Salı günü  Çarşamba Endüstri Meslek Lisesinde Teori sınavına katıldı. Teori Sınavı sonrasında, 06.07.2019 Çarşamba günü  Taner Özden Otomotiv Ltd.Şti de uygulama sınavları yapıldı.

Yazılı ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen sınava, MEYBEM Sınav Değerlendirici Uzmanı Sn.Faruk KARACA, Çarşamba Ticaret ve Sanayi  Odası Meclis Başkanı Sn.Muharrem YARALI, Genel Sekreter Sn.Gültekin SÜRÜL ve Proje Ofisi Uzmanı Sn.Oğuzhan KILINÇ ile galeri sahipleri ve çalışanları katıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; ‘Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamız öncülüğünde yapılan Motorlu Kara Taşıtları alanındaki Mesleki Yeterlilik sınavını, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacıkta bulunan tüm galericilerimizin faydalanması açısından üye ayrımı yapmaksızın gerçekleştirdik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraki olan TOBB MEYBEM A.Ş. aracılığıyla sınavlarımızı gerçekleştirdik. Sınav için Ankara’dan ilçemize gelen MEYBEM Uzmanı Sn.Faruk KARACA’ya, sınavlar için bizlere yer temin eden Çarşamba Endüstri Meslek Lisesi müdürü Sn Talib ZORLU ve üyemiz olan Taner Özden Otomotiv Ltd.Şti sahibi Sn.Taner ÖZDEN’e teşekkür eder, verilecek belgelerin hayırlı olmasını dilerim.’ dedi.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Uzmanları ve Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Sn.Mustafa UÇAR, Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Klubü Başkanı Sn.Kerim DENİZ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Vakıfbank Çarşamba şube müdürü Sn.Dinçer KIZILKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Düzenlendi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn.İsrafil KIŞLA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sn.Mehmet Sabri KILIÇ'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi.
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM ve Çarşamba Emniyet Müdürü Sn.Turgay BEGEN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Havza Belediye Başkanı Sn.Sebahattin ÖZDEMİR'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında ‘Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı’ Anlatıldı.
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YIDIRIM, Belediye Başkası Sn.Halit DOĞAN'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odazı Ziyareti
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun.
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Kamu Kurumları amirleri ve Sivil Toplum Örgütleri başkanları ile Birlikte Çarşamba’da Fındık Topladı.
AK Parti Samsun Milletvekili Sn.Fuat KÖKTAŞ'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 'Çarşamba Kasketi ve Yumurta Topuk Ayakkabı Maketi' açıklaması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkası Sn.Ahmet YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Genç İşadamları Derneği’nden Proje Toplantısı.
Çarşambaspor Başkanı Sn.Özkan YILDIRIM'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Gürcistan Acara Ticaret Odası İle Kardeş Oda protokolü imzaladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Çarşamba Genç İşadamları Derneği(ÇARGİAD)’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor.
Samsun İŞKUR Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Dioskuria İsimli Gurcistan Sahil Guvenlik Botu Mürettebatindan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 denetimini başarı ile tamamladı.
Başkan YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı.
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Eğitim bölümü başkan yardımcısı Sn.Dr.Sinan KALKAN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Ayhan HOŞ'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 50.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda TEKSTİLKENT Toplantısı.
Ankara ASİYAD Yönetim Kurulundan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 49.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, TOBB Tarafından Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Çarşamba TSO 'da 48.Girişimcilik Kursu Başladı
Aygün Cerrahi Aletler A.Ş Firma Sahibi Sn.Mehmet AYGÜN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn.Salih ŞEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Av.Halit DOĞAN Ziyareti