.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

2019-04-09

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Sn.Av.Halit DOĞAN'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarete Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Meclis Başkanı Sn.Muharrem YARALI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sn.Ayhan SONKAYA,Sn.Hüseyin DALGIÇ, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Yücel ÖZDEN, Meclis Başkan Yardımcıları Sn.Sait KIZILKAYA, Sn.Onur Bahattin YILMAZ, Meclis Kâtip Üyesi Sn.Murat SAĞLAM, Meclis Üyeleri Sn. Mehmet KAYA, Sn.Mustafa EVECEN, Sn.Kenan BİLİCİ, Sn.Mehmet SEVEN, Sn.Muammer LAZOĞLU, Sn.Cemalettin DURMUŞ, Sn.Kenan AYDIN, Sn.Levent BARTIN, Sn.Bagatur Besim SAKA katıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ; 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Sn.Av.Halit DOĞAN'ı tebrik ederek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek bölgemiz ekonomisi gerekse tarihi  ve kültürümüze değer katacak tüm projelerde yanınız da olduğumuzu da belirtmek isteriz. Yapılan seçimlerin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.'dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN; 'Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Ve Meclis Üyeleri bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli çalışmalarımız devam edecektir. Sivil Toplum Örgütlerinin başında gelen Ticaret ve Sanayi Odaları bulundukları bölge ekonomisinin lokomotifi konumundadır. Değerli misafirlerimize projelerimizden bahsederek, yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.'dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkası Sn.Ahmet YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Genç İşadamları Derneği’nden Proje Toplantısı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) Sınavları Yapıldı.
Çarşambaspor Başkanı Sn.Özkan YILDIRIM'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Gürcistan Acara Ticaret Odası İle Kardeş Oda protokolü imzaladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Çarşamba Genç İşadamları Derneği(ÇARGİAD)’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor.
Samsun İŞKUR Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Dioskuria İsimli Gurcistan Sahil Guvenlik Botu Mürettebatindan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 denetimini başarı ile tamamladı.
Başkan YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı.
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Eğitim bölümü başkan yardımcısı Sn.Dr.Sinan KALKAN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Ayhan HOŞ'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 50.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda TEKSTİLKENT Toplantısı.
Ankara ASİYAD Yönetim Kurulundan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 49.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, TOBB Tarafından Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Çarşamba TSO 'da 48.Girişimcilik Kursu Başladı
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn.Salih ŞEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Aygün Cerrahi Aletler A.Ş Firma Sahibi Sn.Mehmet AYGÜN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Av.Halit DOĞAN Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019 Samsun Buluşması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet EKMEKÇİ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn. Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin tapuları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teslim edildi.
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Prof.Dr.Ahmet Emre BİLGİLİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019
Çarşamba Kaymakamı sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
İşkur Genel Müdürü sn.Cafer UZUNKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Tarafından ‘Kenevir Yetiştiriciliği’ Konusu İstişare Edildi.
Çarşamba TSO'da 47.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba TSO 'da 46.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danınmanı Sn.Mustafa MORTAŞ Ziyareti
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Sn.Tuncay MORKOÇ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Altan KARABULUT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilciliğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti