.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.

2019-04-09

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Sn.Av.Halit DOĞAN'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyarete Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Meclis Başkanı Sn.Muharrem YARALI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sn.Ayhan SONKAYA,Sn.Hüseyin DALGIÇ, Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Yücel ÖZDEN, Meclis Başkan Yardımcıları Sn.Sait KIZILKAYA, Sn.Onur Bahattin YILMAZ, Meclis Kâtip Üyesi Sn.Murat SAĞLAM, Meclis Üyeleri Sn. Mehmet KAYA, Sn.Mustafa EVECEN, Sn.Kenan BİLİCİ, Sn.Mehmet SEVEN, Sn.Muammer LAZOĞLU, Sn.Cemalettin DURMUŞ, Sn.Kenan AYDIN, Sn.Levent BARTIN, Sn.Bagatur Besim SAKA katıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ; 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Sn.Av.Halit DOĞAN'ı tebrik ederek, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerek bölgemiz ekonomisi gerekse tarihi  ve kültürümüze değer katacak tüm projelerde yanınız da olduğumuzu da belirtmek isteriz. Yapılan seçimlerin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.'dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN; 'Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Ve Meclis Üyeleri bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli çalışmalarımız devam edecektir. Sivil Toplum Örgütlerinin başında gelen Ticaret ve Sanayi Odaları bulundukları bölge ekonomisinin lokomotifi konumundadır. Değerli misafirlerimize projelerimizden bahsederek, yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.'dedi.

Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, TOBB Tarafından Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Çarşamba TSO 'da 48.Girişimcilik Kursu Başladı
Aygün Cerrahi Aletler A.Ş Firma Sahibi Sn.Mehmet AYGÜN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn.Salih ŞEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Av.Halit DOĞAN Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019 Samsun Buluşması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet EKMEKÇİ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn. Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Prof.Dr.Ahmet Emre BİLGİLİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin tapuları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teslim edildi.
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
İstihdam Seferberliği 2019
Çarşamba Kaymakamı sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
İşkur Genel Müdürü sn.Cafer UZUNKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Tarafından ‘Kenevir Yetiştiriciliği’ Konusu İstişare Edildi.
Çarşamba TSO'da 47.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danınmanı Sn.Mustafa MORTAŞ Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 46.Girişimcilik Kursu Başladı
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Altan KARABULUT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Sn.Tuncay MORKOÇ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilciliğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla TOBB’da yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Reel Sektör ve finans sektörü Samsun’da buluştu
Samsun İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR, Şube Müdürü Sn.Sait GÜL, Salıpazarı Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL ve AK Parti İlçe Başkanı Sn.İsmail YAMAN’ın Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Mesajı
Samsun / Terme Kaymakamı ve Çarşamba Kaymakam Vekili Sn. Mehmet PARLAK’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İlçe Emniyet Müdürü Sn.Turgay BEGEN ve İlçe Jandarma Komutanı Sn.Mustafa Kemal ÇELİK’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Öncülüğünde Süs Bitkileri Sektör Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Samsun 3.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sn.Kemal ALVER’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılı
İŞKUR Samsun Şube Müdürü Sait Gül, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ikinci El Motorlu Kara Taşıtı Alım Satım Sınavı ve Büro Yönetimi Mesleki Eğitim Projesinde Başarılı Olan Adaylar Mesleki Yeterlilik Belgelerini Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlenen Törenle aldı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
İYİ Parti Genel İdare Kurul üyesi Sn.Yener YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Enflasyonla Mücadele Çağrısı
TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol KAYGI, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı Makamında Ziyaret Etti.