.: Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi

Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi

2019-03-01

Samsun İşkur İl Müdürlüğünün 2019 Yılı 1.Kariyer Günleri Programları çerçevesinde, İşkur Samsun İl Müdürlüğünün yanı sıra , 19 Mayıs Üniversitesi Çarşamba Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasının protokol ortağı olduğu Hukuk Fakültesi öğrencilerine öncelikle kariyer günleri buluşmaları, Çarşamba Hukuk Fakültesi konferans salonunda icra edildi.

Açılış konuşmasını İşkur İl Müdürü Sn.Haşim MEYDAN’ın yaptığı yrogramda yırasıyla, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Sn.Prof.Dr.Sait bilgiç, İşkur Genel Müdürü Sn.Cafer UZUNKAYA Birer Konuşma Yaptılar. Akabinde Kariyer Günleri münasebetiyle tecrübelerini paylaşmak üzere sahneye çıkan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sn.Ahmet YAVUZ ve Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK Hukuk Fakültesi öğrencileri İle tecrübelerini paylaştılar.

Program sonrası Çarşamba Kaymakamını ziyaret eden heyet , Çarşamba Belediyesinin 3.Katında hizmet vermeye başlayan İşkur Şube Müdürlüğü, Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ve Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı ziyaret etti.

Programa; Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Omü Rektörü Sn.Prof.Dr.Sait BİLGİÇ, Hukuk Fakültesi Dekanı Sn.Prof.Dr.Hasan Tahsin KEÇELİGİL, Aile Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İşkur Genel müdürü Sn.Cafer UZUNKAYA , Çarşamba Kaymakamı Sn.Doç.Dr.Şükrü YILDIRIM, Ayvacık ve Salıpazarı Kaymakamları, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Sn.Kemal ALVER,Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sn.Ahmet YAVUZ, Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ,İşkur Dai̇Re Başkanı Sn.Fahrettin KAYA, Çarşamba Milli Eğitim Müdürü Sn.Mustafa ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Sn.Turgay BEGEN, Jandarma Komutanı Sn.Mustafa Kemal ÇELİK, Kamu Kurumlarının Müdür ve amirleri İle Öğrenciler katıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü�Mesajı
Çarşamba Genç İşadamları Derneği(ÇARGİAD)’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor.
Samsun İŞKUR Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Dioskuria İsimli Gurcistan Sahil Guvenlik Botu Mürettebatindan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 denetimini başarı ile tamamladı.
Başkan YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı.
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Eğitim bölümü başkan yardımcısı Sn.Dr.Sinan KALKAN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Ayhan HOŞ'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 50.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda TEKSTİLKENT Toplantısı.
Ankara ASİYAD Yönetim Kurulundan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 49.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, TOBB Tarafından Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Çarşamba TSO 'da 48.Girişimcilik Kursu Başladı
Aygün Cerrahi Aletler A.Ş Firma Sahibi Sn.Mehmet AYGÜN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn.Salih ŞEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Av.Halit DOĞAN Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019 Samsun Buluşması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet EKMEKÇİ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn. Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin tapuları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teslim edildi.
Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Prof.Dr.Ahmet Emre BİLGİLİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019
Çarşamba Kaymakamı sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
İşkur Genel Müdürü sn.Cafer UZUNKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Tarafından ‘Kenevir Yetiştiriciliği’ Konusu İstişare Edildi.
Çarşamba TSO'da 47.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba TSO 'da 46.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danınmanı Sn.Mustafa MORTAŞ Ziyareti
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Altan KARABULUT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Sn.Tuncay MORKOÇ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilciliğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla TOBB’da yapıldı