.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Enflasyonla Mücadele Çağrısı

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Enflasyonla Mücadele Çağrısı

2018-10-12

Maliye ve Hazine Bakanı sayın Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla topyekün mücadele programı çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülke genelindeki yaklaşık 1.500.000 üyesinin indirim kampanyasına katılımı için çalışma başlattı. Bu kapsamda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası da Enflasyonla mücadele kampanyasına üyelerinin katılması için çağrıda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan ÇTSO Başkanı Ahmet YILMAZ, “ Tüketici fiyat endeksi içerinde bulunan 407 adet ürün ve hizmet içeriğinden yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz, program dahilinde Enflasyonla mücadele kampanyasına katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesi ve görsellerini Odamıza 22 Ekim 2018 tarihine kadar bildirmeleri halinde, firma ünvanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirilerek, ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.

"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Sayın Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, her zaman olduğu gibi bir kez daha tüm oda ve borsa camiasıyla birlikte büyük bir sorumluluk üstlenmiş, 'Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekûn birlik ve beraber sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır' diyerek, başta odalarımız olmak üzere, iş dünyasını göreve çağırmıştır. Bizler de Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba iş dünyası olarak geleceğimize sahip çıkıyor, Tüm üyelerimizi Enflasyonla Mücadele Programı’nda sorumluluk almaya davet ediyoruz” dedi. Bu bağlamda ülke genelinde indirim kampanyasına katılım gösteren üyelerimizin indirim yaptıkları ürün ve hizmet bilgilerini odamıza bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.

İstihdam Seferberliği 2019 Samsun Buluşması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet EKMEKÇİ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn. Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin tapuları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teslim edildi.
Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Prof.Dr.Ahmet Emre BİLGİLİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019
Çarşamba Kaymakamı sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi
İşkur Genel Müdürü sn.Cafer UZUNKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Tarafından ‘Kenevir Yetiştiriciliği’ Konusu İstişare Edildi.
Çarşamba TSO'da 47.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danınmanı Sn.Mustafa MORTAŞ Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 46.Girişimcilik Kursu Başladı
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Altan KARABULUT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Sn.Tuncay MORKOÇ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilciliğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla TOBB’da yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Reel Sektör ve finans sektörü Samsun’da buluştu
Samsun İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR, Şube Müdürü Sn.Sait GÜL, Salıpazarı Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL ve AK Parti İlçe Başkanı Sn.İsmail YAMAN’ın Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın Yeni Yıl Mesajı
Samsun / Terme Kaymakamı ve Çarşamba Kaymakam Vekili Sn. Mehmet PARLAK’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İlçe Emniyet Müdürü Sn.Turgay BEGEN ve İlçe Jandarma Komutanı Sn.Mustafa Kemal ÇELİK’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Öncülüğünde Süs Bitkileri Sektör Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Samsun 3.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sn.Kemal ALVER’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılı
İŞKUR Samsun Şube Müdürü Sait Gül, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ikinci El Motorlu Kara Taşıtı Alım Satım Sınavı ve Büro Yönetimi Mesleki Eğitim Projesinde Başarılı Olan Adaylar Mesleki Yeterlilik Belgelerini Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında Düzenlenen Törenle aldı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Enflasyonla Mücadele Çağrısı
İYİ Parti Genel İdare Kurul üyesi Sn.Yener YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
AK Parti Samsun İl Başkanı Sn.Hakan KARADUMAN Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.
TSE Samsun Belgelendirme Müdürü Erol KAYGI, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı Makamında Ziyaret Etti.
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı SN.Atıf ALA Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı Makamında Ziyaret Etti
Samsun Polis Okulu Müdür Yardımcısı Sn.Ahmet Kadri ÖZASLAN ve Çarşamba ilçe Emniyet Müdürü Sn.Turgay BEGEN Ziyareti
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Sn.Turgay BEGEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Motorlu Kara Taşıtları Alım-Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Alım-Satım Sorumlusu (Seviye 5) Sınavları Yapıldı.