.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Enflasyonla Mücadele Çağrısı

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Enflasyonla Mücadele Çağrısı

2018-10-12

Maliye ve Hazine Bakanı sayın Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla topyekün mücadele programı çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülke genelindeki yaklaşık 1.500.000 üyesinin indirim kampanyasına katılımı için çalışma başlattı. Bu kapsamda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası da Enflasyonla mücadele kampanyasına üyelerinin katılması için çağrıda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan ÇTSO Başkanı Ahmet YILMAZ, “ Tüketici fiyat endeksi içerinde bulunan 407 adet ürün ve hizmet içeriğinden yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak isteyen üyelerimiz, program dahilinde Enflasyonla mücadele kampanyasına katılacağını ve indirim uygulayacakları ürün listesi ve görsellerini Odamıza 22 Ekim 2018 tarihine kadar bildirmeleri halinde, firma ünvanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirilerek, ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.

"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Sayın Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, her zaman olduğu gibi bir kez daha tüm oda ve borsa camiasıyla birlikte büyük bir sorumluluk üstlenmiş, 'Türk özel sektörü, devletimizle birlikte topyekûn birlik ve beraber sergileyecek, elini taşın altına koyacaktır' diyerek, başta odalarımız olmak üzere, iş dünyasını göreve çağırmıştır. Bizler de Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba iş dünyası olarak geleceğimize sahip çıkıyor, Tüm üyelerimizi Enflasyonla Mücadele Programı’nda sorumluluk almaya davet ediyoruz” dedi. Bu bağlamda ülke genelinde indirim kampanyasına katılım gösteren üyelerimizin indirim yaptıkları ürün ve hizmet bilgilerini odamıza bildirmelerini rica ediyoruz” dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü�Mesajı
Çarşamba Genç İşadamları Derneği(ÇARGİAD)’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinde Çalışmalar Hızla Devam Ediyor.
Samsun İŞKUR Müdür Yardımcısı Sn.Köksal KIR’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Dioskuria İsimli Gurcistan Sahil Guvenlik Botu Mürettebatindan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 denetimini başarı ile tamamladı.
Başkan YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı.
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Özel Eğitim bölümü başkan yardımcısı Sn.Dr.Sinan KALKAN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Ayhan HOŞ'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 50.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda TEKSTİLKENT Toplantısı.
Ankara ASİYAD Yönetim Kurulundan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO 'da 49.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 23 Nisan Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mustafa DEMİR’e Hayırlı Olsun Ziyareti.
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Samsun ili Oda ve Borsalar Müşterek İstişare Toplantısı, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirildi.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, TOBB Tarafından Düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine Katıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Halit DOĞAN'a Hayırlı Olsun Ziyareti.
Çarşamba TSO 'da 48.Girişimcilik Kursu Başladı
Aygün Cerrahi Aletler A.Ş Firma Sahibi Sn.Mehmet AYGÜN'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn.Salih ŞEN’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Av.Halit DOĞAN Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019 Samsun Buluşması
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet EKMEKÇİ'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn. Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun..
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nin tapuları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’a teslim edildi.
Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Prof.Dr.Ahmet Emre BİLGİLİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
İstihdam Seferberliği 2019
Çarşamba Kaymakamı sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
İşkur Genel Müdürü sn.Cafer UZUNKAYA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Hukuk Fakültesinde, Kariyer Günleri Programı İcra Edildi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – Ticaret Borsası Tarafından ‘Kenevir Yetiştiriciliği’ Konusu İstişare Edildi.
Çarşamba TSO'da 47.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba TSO 'da 46.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danınmanı Sn.Mustafa MORTAŞ Ziyareti
CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sn.Altan KARABULUT’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, Daire Başkanı Sn.Tuncay MORKOÇ’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti
Çarşamba Kaymakamı Sn.Şükrü YILDIRIM’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Anadolu Gençlik Derneği Çarşamba Temsilciliğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Türkiye Ekonomi Şurası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımıyla TOBB’da yapıldı