.: Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu

2018-01-16

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile, mesleği olmayan engelliler için meslek edindirme, Mevcut mesleğinde iş bulamayan engelliler için yeni bir meslek öğretme amacıyla, mesleki eğitim kursu düzenlenecektir.

Mesleki yeterlilik belgesi verilebilen mesleklerde kursa katılan kursiyerlere MYK Belgesi, verilemeyen mesleklerde kursa katılan kursiyerlere İŞKUR ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Kurs Bitirme Belgesi verilmektedir.

Kurslara katılan işsizlerden hiçbir ücret alınmamakta; kursiyerlerin zaruri giderlerini karşılamak üzere her fiili eğitim günü için ödeme yapılmaktadır.

Ayrıca eğitim süresince İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta Primleri ile bakmakla yükümlü olunan kişi durumunda olmayanlar için Genel Sağlık Sigortası Prim Giderleri İŞKUR tarafından ödenmektedir.

Bu kapsamda 16-55 yaş arasında, 10 bedensel engelliye %20 istihdam garantili olarak Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Büro Yönetimi ve Sekreterlik mesleğinde kurs düzenlenecektir. Son Başvuru tarihi 18.01.2018 Perşembe günü olup, kurs seçmeleri 18.01.2018 Perşembe günü saat 14:00’de Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için İŞKUR adresi; https://esube.iskur.gov.tr/Kurs/ViewKursDetailsPopUp.aspx?id=618517

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın “Miraç Kandili” Kutlama Mesajı
MEDİCLUST A.Ş'nin Kuruluş Protokolü İmzalandı
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Sn.Erdal AVCI'dan Başkan Ahmet YILMAZ'a Hayırlı Olsun Ziyareti..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Meslek Komitesi Seçimleri Tamamlandı.
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Regaib Kandilli Kutlama Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda 25.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Salih Zeki Murzioğlu'ndan Çarşamnba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı İcra Edildi.
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (23-24 ve 25.Gruplar)
23-24. ve 25. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
365 Oda–Borsa’dan Zeytin Dalı Harekâtına Destek Açıklaması
Çarşamba TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı. (23-24. ve25. Grup)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Engelliler için ücretsiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kursu Açıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM işbirliği ile Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Yapıldı
Çarşamba cezaevi müdürü Sn.Selman AKIN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Samsun İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Sn.İbrahim Afşin TİRYAKİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba TSO'da 22.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 17.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.-20.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19.20 Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti