.: Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti

2018-01-10

Samsun Sigorta Acenteleri Derneği  Başkanı Sn.Serdar YILDIZ, Meslek Komitesi Başkanı Sn.Hakan YARDIM, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.İsmail UÇAR ve  Sigorta eksperi Sn.Sedar URKAYA Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret ettiler.

Samsun Sigorta Acenteleri Derneği  Başkanı Sn.Serdar YILDIZ  yaptığı konuşmasında; ‘Kuruluş yıllarından bu yana sigortacılık sektörüne verdikleri desteklerden bahsederek, sorunlara çözüm üretilmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi ve güncel sigorta mevzuatı hakkında bilgiler verdi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaprığı açıklamada;’ Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Samsun ilindeki sigorta acenteleri levha kayıt işlemlerini yürüten yetkili üç odadan birisi olduğunu söyleyerek,  yetkimiz çerçevesinde Çarşamba Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerindeki sigorta acentelerine hizmet vermekteyiz.  Bu hizmetlerimiz dolayısı ile bölgemizdeki sigorta acentelerimizle güçlü bir iletişim kurduk. Tamamı üyelerimiz olan sigorta acentelerinin sorunları ve bunlara bağlı çözüm süreçleri ile yanlarında olduğumuzu ifade eder, ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.’dedi.

Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.
19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 17.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.-20.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19.20 Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı