.: 19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.

2017-12-07

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)  Yaşamı Destekleme Topluluğu Engelsiz İletişim konulu projeleri kapsamında bilgilendirme yapmak üzere Turkcell Engelliler Segmenti Ürün Müdürü görme engelli Sn.Gamze SOFUOĞLU ve Microsoft İç Satış Uzmanı görme engelli Sn.Duygu KAYAMAN ile Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Microsoft İç Satış Uzmanı Görme Engelli Sn.Duygu KAYMAN, Turkcell Engelliler Segmenti Sorumlusu Görme Engelli Sn.Gamze SOFUOĞLU, Samsun Engelliler Federasyonu Başkanı Sn.Mehmet AKBULUT, OMÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet OKTAN, Yrd. Doç. Dr. Hasan TURGUT, Araştırma Görevlisi Sn.Cansu MAYADAĞLI, OMÜ Güzel Sanatlar Kampüsü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Sn.Beril TEKELİ, OMÜ  Engelli Öğrenci Birim Personeli ve Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Görme Engelli SnAhmet Tayfur ARSLAN ve Çarşamba İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı.

Microsoft İç Satış Uzmanı görme engelli Sn.Duygu KAYAMAN kendisi hakkında bilgi vererek, görme engelliler için geliştirdiği "Hayal Ortağım" isimli mobil uygulama ile 2015 yılında Massachusetts Teknoloji Enstitüsü Technology Review Dergisi'nin düzenlediği yarışmada "Yılın Sosyal Yenilikçisi" ödülünü kazandığını ve "Hayal Ortağım" projesi Global Mobil Ödülleri'nin "Erişilebilirlik" kategorisinde de birinci olduğundan bahsetti.

Turkcell Engelliler Segmenti  Ürün Müdürü görme engelli Sn.Gamze SOFUOĞLU yaptığı bilgilendirmede, ‘Turkcell Hayal Ortağım’ uygulaması ile görme engelli tüm bireylere yaşama sevinci aşıladıklarından bahsederek, Engelliler alanında sağladığı konum bilgileri ve yönlendirme çözümleri ile kendisini uluslararası arenada da kanıtlamış olan Hayal Ortağım'ın başarısının temelinde yatan sebep, doğru iş ortaklıklarıyla, projenin her adımında ihtiyaç sahibi görme engellilere danışılıyor olması ve ilgili Sivil Toplum Kuruluşları ile çalışarak gerçek ihtiyaçlara doğru çözümler getirme çabasıdır.’ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; Engellilere yönelik düzenlenecek her projede var olmak istediklerini ve engelsiz bir yaşam için tüm desteği vereceklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 17.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.-20.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19.20 Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı