.: Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı

2017-11-23

Çarşamba Belediyesi – Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası – TKDK ( Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ) İl Koordinatörlüğü İşbirliğiyle, ‘Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri  Bilgilendirme Toplantısı’ Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya, Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, TKDK İl Koordinatörü Sn.Bülent TURAN, proje başvuru birim amiri Sn.Tolga ÖZONGAN, Proje Uzmanı Sn.Gökhan BAŞAKOĞLU, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu ve Oda-Borsa üyeleri katıldı.

TKDK İl Koordinatörü Sn.Bülent TURAN  ve TKDK proje başvuru birim amiri Sn.Tolga ÖZONGAN yaptıkları konuşmalarda; ‘IPARD programı kapsamında kırsal alanlarda bulunan (Büyükşehir yasasından önce köy olan) yerlerde mevcut pansiyon, lokanta, restoran ve benzeri tesislerin kapasitelerinin artırılmasına yönelik veya bu yerlerde sıfırdan kurulacak pansiyon, lokanta restoran ve benzeri tesisler için %55 oranında hibe destekleri verilmektedir. Asgari 5.000 EURO ve Azami 500.000 EURO destek sağlanan program kapsamında, dağlık alanlarda başlatılan projelere ve kadınların sorumluluğunda yürütülen projelere de öncelik tanınmaktadır. Alt ve üst sınırlar içerisinde kalmak kaydıyla, bildirilen uygun harcama tutarının %55’ini Kamu Katkısı (AB ve Türkiye Cumhuriyeti Katkısı), diğer %45’ini ise Başvuru Sahibinin Katkısı oluşturacaktır. Proje hazırlamaktan çekinmeyin birimlerimiz ile her zaman sizlere hizmet vermeye hazırız.’ dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR yaptığı konuşmasında; ‘Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası başta olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte sizler için hizmet vermeye sizlerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyoruz, şehrimizi ilgilendiren yatırımları sizlere sunabilmek için çalışıyor ve gayret ediyoruz. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ başta olmak üzere toplantıyı düzenleyen ve katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ederim.’ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Ahmet YILMAZ  yaptığı açıklamada; toplantıların önemine dikkat çekerek, katılımcıları desteklerden faydalanmaya ve proje bilgilendirmeleri ile ilgili istişare etmek için sizleri Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisimize  bekliyoruz, dedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Çarşamba TSO'da 17.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.-20.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19.20 Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı