.: Çarşamba TSO’da 15.Girişimcilik Kursu Başladı

2017-07-18

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen , KOSGEB desteği ile Kendi işini kurmak isteyen kursiyerlerden başarılı olan girişimcilere kurs sonunda belgelerinin verileceği 17 Temmuz 2017 Tarihinde başlayan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 4 gün devam edecek olan 15. uygulamalı girişimcilik kursu’nu, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ,  Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Sinan ÇAKIR ve Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sn.Eftal YETİMOĞLU ziyaret ederek katılımcılara başarılar dilediler.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; 'Samsun Kosgeb İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi İşbirliği ile gerçekleşen Girişimcilik Eğitimlerine Proje Ofisi müdürümüz Sn.Mehmet AKBULUT eğitmenliğinde devam ediyoruz. Katılımcıların eğitim sonrasında, işletmelerini kurdukları takdirde KOSGEB mevzuatı çerçevesinde 50 bin liraya kadar hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi imkanına sahip olacaktır, girişimcilik eğitiminin katılımcılara ve Çarşamba'mıza hayırlı olmasını diliyorum.'dedi ve programı ziyaret eden  Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Sinan ÇAKIR’a ve Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sn.Eftal YETİMOĞLU’na teşekkür etti.

Çarşamba TSO'da 16.Girişiöcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19. Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı
Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) 15 Temmuz Darbe Girişimi Basın Bildirisi
Çarşamba TSO başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’dan Samsun valisi Sn.Osman KAYMAK’a Hayırlı olsun Ziyareti
TOBB Karadeniz Bölgesi Oda-Borsa İstişare Toplantısı
TKDK Proje Kabulleri Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 14.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı SN.Atıf ALA ÇTSO'yu Ziyeret Etti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun LİV Hospital Genel Müdürü Sn.Akif Kırbaş'dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO 'Samsun,Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolü ile iftarda buluştu
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (13-14-15.Gruplar)
Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı
Çarşamba TSO Ayvacık'daki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 7.8.9.10. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 4.5.6. Meslek Grubundaki Üyeleri ve Muhasebeciler İle İftar Programında Buluştu.
Tarımda Genç, Kadın Girişimciliği Güçlendirildi..
Çarşamba TSO'da TSE Tetkiki Tamamlandı
Çarşamba TSO 1.2.3. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu
Çarşamba TSO Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn.Halil KALAYCI’dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ÇTSO'da