.: Çarşamba TSO’da 13.Girişimcilik Kursu Başladı

2017-06-19
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen , KOSGEB desteği ile Kendi işini kurmak isteyen kursiyerlerden başarılı olan girişimcilere kurs sonunda belgelerinin verileceği 13.uygulamalı girişimcilik kursu başladı.

Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ; “Düzenlediğimiz Girişimcilik Kursları ile katılımcılara girişimcilik eğitimi verilmekte ve başarılı olanlara da finansman desteği KOSGEB tarafından sağlanmaktadır. Eğitimlerimiz proje ofisi müdürümüz Sn.Mehmet AKBULUT tarafından verilecek olup, eğitimin içeriğinde KOSGEB destekleri, yeni iş kuranlara dönük desteğin mevzuatı, başvuru aşamaları, iş planın hazırlanması, pazar araştırmasının yapılması, yönetim planı oluşturulması ve yatırım fizibilitelerinin yapılması konuları işlenecektir. Sertifika alan katılımcılar, yeni bir iş kurmaları halinde KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı kapsamında 50 bin liraya kadar olan hibe, 100 bin liraya kadar olan faizsiz kredi desteklerinden faydalanmak için başvurabilecek ve kurs sonrasında Proje ofisimiz ve tüm personelimiz ile birlikte katılımcılara yardımcı olmaya çalışacağız. Girişimcilerimizin bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendireceğini temenni ediyor,  girişimcilik eğitiminin katılımcılara ve Çarşamba’mıza hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi ve açılan bu kursun, 10-16 Mayıs engelliler haftası münasebetiyle 1 gün Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı yapan Sn.Murat GÜNEY'in talimatları doğrultusunda açıldığını, kendisinin de mülakatlara girerek başarılı olduğunu, toplumumuzun engelli kardeşlerimize bakış açısının değişmesi ve farkındalık oluşması açısından bu kursun kendileri için önemli olduğunu ifade etti.

ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 standardına geçiş denetimini başarı ile tamamlandı
CHP Samsun Milletvekili Sn.Kemal ZEYBEK’ten Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Samsun Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Sn.Emre ARSLANBAY'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn.Çiğdem KARAASLAN Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında KOSGEB KOBİGEL Projeleri Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi grup başkan vekili ve Samsun Milletvekili Sn.ERHAN USTA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüsnü DEMİRSOY ve Dekan Yardımcısı Doç.Dr.İsmail SEZER'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'a ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Samsun Büyükşehir Belediyesi E.Başkanı ve Samsun Milletvekili Aday Adayı Sn.Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun E.AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Sn.Muharrem GÖKSEL'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Milli Eğitim Bakanlığı ,Özel Öğretim Genel Müdürü Sn.Kemal ŞAMLIOĞLU’ndan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Engelli ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Başvurusu (2018/2.Dönem) Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Yapıldı
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve ÇarşambaTicaret Borsası Meclis Üyelerinden TOBB Başkanı Sn.M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na Ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın “Miraç Kandili” Kutlama Mesajı
MEDİCLUST A.Ş'nin Kuruluş Protokolü İmzalandı
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Sn.Erdal AVCI'dan Başkan Ahmet YILMAZ'a Hayırlı Olsun Ziyareti..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Meslek Komitesi Seçimleri Tamamlandı.
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Regaib Kandilli Kutlama Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda 25.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Salih Zeki Murzioğlu'ndan Çarşamnba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı İcra Edildi.
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (23-24 ve 25.Gruplar)
23-24. ve 25. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
365 Oda–Borsa’dan Zeytin Dalı Harekâtına Destek Açıklaması
Çarşamba TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı. (23-24. ve25. Grup)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Engelliler için ücretsiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kursu Açıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM işbirliği ile Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Yapıldı
Çarşamba cezaevi müdürü Sn.Selman AKIN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Samsun İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Sn.İbrahim Afşin TİRYAKİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba TSO'da 22.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.