.: 13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı

13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı

2017-06-14

10-16 Mayıs engelliler haftası kapsamında 1 günlüğüne Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olan Özel ılmazlar İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Sn.Murat GÜNEY'in talimatları doğrultusunda, kendisinin de katılacağı ve engelli kardeşlerine ayrıcalık istediği yeni açılacak olan Çarşamba’da düzenlenen 13 ve 14. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında (ÇTSO)Yapıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, İŞKUR ve KOSGEB İl Müdürlükleri işbirliği ile KOSGEB’in Girişimcilik Hibe ve Kredi Desteğinden faydalanmak isteyenlere yönelik girişimcilik eğitimi mülakatlarına; KOSGEB Kobi Danışmanı Sn.Hakan GÜREL, İŞKUR Personelleri Sn.Aysun KUMAŞ ve Sn.Yasemin KELEŞ katıldı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı mülakatta 75 asil ve 75 yedek girişimci seçilerek girişimcilik kursuna katılmaya hak kazanacak.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada girişimciliğin önemine dikkat çekerek, katılımcılara başarılar diledi ve katılımcı sayısının yüksek olması dolayısı ile KOSGEB ve İŞKUR ile görüşeceklerini, ek kurs talep edeceklerini söyledi.

Yeni açılacak olan kursun,10-16 Mayıs engelliler haftası münasebetiyle 1 gün Ticaret Ve Sanayi Odası başkanlığı yapan Sn.Murat GÜNEY'in talimatları doğrultusunda açıldığını , engelli kardeşlerimize bakış açısının değişmesi ve farkındalık oluşması açısından bu kursun kendileri için önemli olduğunu ifade eden başkan Sn.Ahmet YILMAZ Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası - Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, girişimcilere destek olmaya devam ediyor dedi ve alacakları belgenin tüm girişimciler için hayırlı olmasını diledi.

Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19. Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı
Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) 15 Temmuz Darbe Girişimi Basın Bildirisi
Çarşamba TSO başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’dan Samsun valisi Sn.Osman KAYMAK’a Hayırlı olsun Ziyareti
TOBB Karadeniz Bölgesi Oda-Borsa İstişare Toplantısı
TKDK Proje Kabulleri Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 14.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı SN.Atıf ALA ÇTSO'yu Ziyeret Etti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun LİV Hospital Genel Müdürü Sn.Akif Kırbaş'dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO 'Samsun,Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolü ile iftarda buluştu
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (13-14-15.Gruplar)
Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı
Çarşamba TSO Ayvacık'daki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 7.8.9.10. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 4.5.6. Meslek Grubundaki Üyeleri ve Muhasebeciler İle İftar Programında Buluştu.
Tarımda Genç, Kadın Girişimciliği Güçlendirildi..
Çarşamba TSO'da TSE Tetkiki Tamamlandı
Çarşamba TSO 1.2.3. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu
Çarşamba TSO Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn.Halil KALAYCI’dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ÇTSO'da