.: 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yapılan etkinlik ile Çarşamba TSO’da Başkanlık koltuğuna Sn.Murat GÜNEY Oturdu.

2017-05-10

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yapılan etkinlikte,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında başkanlık koltuğuna , aynı zamanda Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'a ait İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencisi Sn.Murat GÜNEY oturdu.

Koltuğa oturur oturmaz Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları hakkında brifing alan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Murat GÜNEY, günlük oda çalışmalarını yakından takip etti.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisinde düzenlenen Girişimcilik Kursu’nun önemine dikkat çeken başkan Sn.Murat GÜNEY, kurs sonrası işyerini açacak girişimcilerin bölgemizin ekonomisini ve iş istihdamını artıracağını söyledi ve Girişimcilik Kursu’nun yeniden planlanarak, kendisinin de dahil edilerek devam etmesi talimatını verdi.

Yeni açılacak girişimcilik kursuna Samsun'dan katılacağı İçin ulaşım sorunu olduğunu ifade eden başkan Sn.Murat GÜNEY, kurumun makam şöförünü yanına çağırarak kursun açıldığı tarihlerde kendisini Samsun'daki evinden alıp Samsun'a geri bırakma talimatı verdi.

Aynı Zamanda 10'Mayıs'ta Doğum Günü Olan Başkan Güney İçin Oda Personeli tarafından sürpriz yapılarak doğum günü pastası kesildi.

Bir günlük temsili görevlerini tamamlayan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Murat GÜNEY günün ardından kendisinin Samsun’da oturduğunu söyleyerek, oda hizmet aracı ile evine bırakılması talimatını verdi ve görevi Sn.Ahmet YILMAZ’a devretti.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; ‘’Engelli vatandaşların daha iyi yaşam koşullarına kavuşabilmeleri için gerçekleştirilen çalışmalara yeni bir yön verilmesi gerektiğini sürekli olarak vurgulamaktayız , yapılan tüm çalışmalara rağmen, engelli vatandaşlarımızın önemli sorunları bulunduğu gerçeğini hiçbir zaman göz ardı edemeyiz. Engelliler Haftası dolayısıyla oluşacak farkındalığın engelli vatandaşlarımızın hayat standartlarının geliştirilmesine ve problemlerin asgari seviyeye indirilmesine katkı sağlamasını diliyorum.’’ dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı
Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) 15 Temmuz Darbe Girişimi Basın Bildirisi
Çarşamba TSO başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’dan Samsun valisi Sn.Osman KAYMAK’a Hayırlı olsun Ziyareti
TOBB Karadeniz Bölgesi Oda-Borsa İstişare Toplantısı
TKDK Proje Kabulleri Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 14.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı SN.Atıf ALA ÇTSO'yu Ziyeret Etti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun LİV Hospital Genel Müdürü Sn.Akif Kırbaş'dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO 'Samsun,Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolü ile iftarda buluştu
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (13-14-15.Gruplar)
Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı
Çarşamba TSO Ayvacık'daki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 7.8.9.10. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 4.5.6. Meslek Grubundaki Üyeleri ve Muhasebeciler İle İftar Programında Buluştu.
Tarımda Genç, Kadın Girişimciliği Güçlendirildi..
Çarşamba TSO'da TSE Tetkiki Tamamlandı
Çarşamba TSO 1.2.3. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu
Çarşamba TSO Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn.Halil KALAYCI’dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ÇTSO'da
Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri (MEYBEM) Sözleşmesi İmzalandı.
Çarşamba TSO'da 12.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 'Gençlik ve Spor Bayramı' Kutlama Mesajı
Çarşamba TSO'da 11.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Samsun Valisi Sn.İbrahim ŞAHİN'e Ziyaret
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığından ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Muhtarlar Derneğinden ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO'da 10.Girişimcilik Kursu Başladı
Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.
Çarşamba TSO ve Salıpazarı Belediyesi İşbirliği İle Girişimcilik Eğitimi..
Akademik Danışman Yard.Doc.Dr.Asiye Öznur ÜMİT'den ÇTSO Ziyareti
Salıpazarı Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası -Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Ofisi Tarafından Düzenlenen 9.Girişimcilik Kursu Nihayette Erdi.
Doğalgaz Sektör Temsilcileri Çarşamba TSO’da Toplandı
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (9-10-11-12.Gruplar)