.: Çarşamba TSO ve Salıpazarı Belediyesi İşbirliği İle Girişimcilik Eğitimi..

Çarşamba TSO ve Salıpazarı Belediyesi İşbirliği İle Girişimcilik Eğitimi..

2017-04-17

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası - Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisi ile Salıpazarı Belediyesi işbirliği kapsamında, İŞKUR ve KOSGEB destekli girişimcilik kursu açılış programı Salıpazarı belediyesinde gerçekleşti.

25 Kursiyerin program sonrası belge alacağı ve aldığı Girişimcilik Eğitimi Sertifikası ile birlikte açacağı iş yeri için, KOSGEB'den 50.000-TL hibe ve 100.000-TL % sıfır faizli geri ödemeli kredi alabileceği programa, Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN, Salıpazarı Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ katıldı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ  yaptığı açıklamada; ‘Salıpazarı Belediyesi ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde, bugün Salıpazarı’ndaki ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini, İŞKUR ve KOSGEB İl Müdürlükleriyle imzalamış olduğumuz protokol çerçevesinde başlatıyoruz. 4 gün boyunca devam edecek 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, Sn.Pınar AKBULUT HAMISI verecektir.  İnanıyoruz ki tüm kursiyerlerimizin iş planları hayata geçecek ve Salıpazarın’nda yeni ve başarılı işletmeler çoğalacaktır. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerimizin katılımcılara ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Programdan sonra ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Salıpazazarı Belediye Başkanı Sn.Halil AKGÜL ve AK Parti Salıpazarı ilçe Başkanı Sn.İsmail YAMAN ile birlikte Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN’ı makamında ziyaret ettiler ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası - Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisi’nin çalışmalarını ve birlikte yapılacak çalışmaları istişare ettiler.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın “Miraç Kandili” Kutlama Mesajı
MEDİCLUST A.Ş'nin Kuruluş Protokolü İmzalandı
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Sn.Erdal AVCI'dan Başkan Ahmet YILMAZ'a Hayırlı Olsun Ziyareti..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Meslek Komitesi Seçimleri Tamamlandı.
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Regaib Kandilli Kutlama Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda 25.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Salih Zeki Murzioğlu'ndan Çarşamnba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı İcra Edildi.
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (23-24 ve 25.Gruplar)
23-24. ve 25. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
365 Oda–Borsa’dan Zeytin Dalı Harekâtına Destek Açıklaması
Çarşamba TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı. (23-24. ve25. Grup)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Engelliler için ücretsiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kursu Açıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM işbirliği ile Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Yapıldı
Çarşamba cezaevi müdürü Sn.Selman AKIN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Samsun İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Sn.İbrahim Afşin TİRYAKİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba TSO'da 22.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 17.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.-20.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19.20 Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti