.: Çarşamba TSO'da 8.Girişimcilik Kursu Başladı

Çarşamba TSO'da 8.Girişimcilik Kursu Başladı

2017-03-27

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen , KOSGEB desteği ile Kendi işini kurmak isteyen kursiyerlerden başarılı olan girişimcilere kurs sonunda belgelerinin verileceği 8. uygulamalı girişimcilik kursu Çarşamba TSO toplantı salonunda başladı.

Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; 'Samsun Kosgeb İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi İşbirliği ile gerçekleşen Girişimcilik Eğitimlerine Proje Ofisi müdürümüz Sn.Mehmet AKBULUT eğitmenliğinde devam ediyoruz. Kursiyerlere girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme, pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan İş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar üzerine eğitimler verileceğini , katılımcıların eğitim sonrasında, işletmelerini kurdukları takdirde KOSGEB mevzuatı çerçevesinde 50 bin liraya kadar hibe ve 100 bin lira faizsiz kredi imkanına sahip olacaktır, girişimcilik eğitiminin katılımcılara ve Çarşamba'mıza hayırlı olmasını diliyorum.'dedi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Samsun Büyükşehir Belediyesi E.Başkanı ve Samsun Milletvekili Aday Adayı Sn.Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun E.AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Sn.Muharrem GÖKSEL'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Milli Eğitim Bakanlığı ,Özel Öğretim Genel Müdürü Sn.Kemal ŞAMLIOĞLU’ndan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Engelli ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Başvurusu (2018/2.Dönem) Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Yapıldı
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve ÇarşambaTicaret Borsası Meclis Üyelerinden TOBB Başkanı Sn.M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na Ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın “Miraç Kandili” Kutlama Mesajı
MEDİCLUST A.Ş'nin Kuruluş Protokolü İmzalandı
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Sn.Erdal AVCI'dan Başkan Ahmet YILMAZ'a Hayırlı Olsun Ziyareti..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Meslek Komitesi Seçimleri Tamamlandı.
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Regaib Kandilli Kutlama Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda 25.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
Çarşamba OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı İcra Edildi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Salih Zeki Murzioğlu'ndan Çarşamnba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (23-24 ve 25.Gruplar)
23-24. ve 25. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
365 Oda–Borsa’dan Zeytin Dalı Harekâtına Destek Açıklaması
Çarşamba TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı. (23-24. ve25. Grup)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Engelliler için ücretsiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kursu Açıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM işbirliği ile Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Yapıldı
Çarşamba cezaevi müdürü Sn.Selman AKIN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Samsun İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Sn.İbrahim Afşin TİRYAKİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba TSO'da 22.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı