.: Çarşamba TSO ve Ayvacık Kaymakamlığı İşbirliği İle Girişimcilik Eğitimi

Çarşamba TSO ve Ayvacık Kaymakamlığı İşbirliği İle Girişimcilik Eğitimi

2017-03-20

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba da açmış olduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine, faaliyet alanı içerisinde bulunan Ayvacık ve Salıpazarı İlçelerinde de devam ediyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ “ İlçemizde açmış olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini, bir plan çerçevesinde faaliyet alanımız içerisinde bulunan Ayvacık ve Salıpazarı İlçelerinde de yapmak üzere çalışmalar yapmaktayız. Bu kapsamda, Ayvacık Kaymakamlığımız ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde, bugün Ayvacık’ta ki ilk Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini, İŞKUR ve KOSGEB İl Müdürlükleriyle imzalamış olduğumuz protokol çerçevesinde başlatıyoruz. 4 gün boyunca devam edecek 32 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini, Sn.Pınar AKBULUT HAMISI verecek.  Çarşamba TSO olarak Odamızın üyelerine verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra, geleceğin yatırımcılarına da hizmet ediyoruz. Onlara yol gösteren bu kurslara olan ilgilin çokluğundan dolayı umutluyuz. İnanıyoruz ki tüm kursiyerlerimizin iş planları hayata geçecek ve Ayvacık’ta yeni ve başarılı işletmeler çoğalacaktır. Salıpazarı Belediye Başkanlığı ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde, Nisan Ayı içerisinde Salıpazarı’nda da 25 kişilik bir kurs açacağız. Uygulamalı girişimcilik eğitimlerimizin katılımcılara ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ yaptığı açıklamada; "KOSGEB kendi işini kurmak isteyen küçük girişimcilerin imdadına yetişen bir kuruluştur. Bu kursun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamız ve Ticaret Borsamız aracılığı ile ilçemizde açılması bizleri son derece memnun etti. Kurslar sonrasında açılacak işletmelerin ilçemize maddi manevi çok büyük katkısı olacağına inanıyorum. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası başkanlarımıza birbirinden güzel projelere imza attığı için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ayvacık Belediyesi Başkanı Sn.Mustafa BELUR ise yaptığı konuşmasında, Girişimcilerin ekonominin temel taşları olduğunu, önemli olanın ortaklık kültürünün geliştirilerek iş hacminin artırılabilmesi olduğunu belirtti ve tüm kursiyerlere başarılar diledi.

KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı
Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) 15 Temmuz Darbe Girişimi Basın Bildirisi
Çarşamba TSO başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’dan Samsun valisi Sn.Osman KAYMAK’a Hayırlı olsun Ziyareti
TOBB Karadeniz Bölgesi Oda-Borsa İstişare Toplantısı
TKDK Proje Kabulleri Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 14.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı SN.Atıf ALA ÇTSO'yu Ziyeret Etti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun LİV Hospital Genel Müdürü Sn.Akif Kırbaş'dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO 'Samsun,Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolü ile iftarda buluştu
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (13-14-15.Gruplar)
Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı
Çarşamba TSO Ayvacık'daki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 7.8.9.10. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 4.5.6. Meslek Grubundaki Üyeleri ve Muhasebeciler İle İftar Programında Buluştu.
Tarımda Genç, Kadın Girişimciliği Güçlendirildi..
Çarşamba TSO'da TSE Tetkiki Tamamlandı
Çarşamba TSO 1.2.3. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu
Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn.Halil KALAYCI’dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ÇTSO'da
Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri (MEYBEM) Sözleşmesi İmzalandı.
Çarşamba TSO'da 12.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 'Gençlik ve Spor Bayramı' Kutlama Mesajı
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yapılan etkinlik ile Çarşamba TSO’da Başkanlık koltuğuna Sn.Murat GÜNEY Oturdu.
Çarşamba TSO'da 11.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Samsun Valisi Sn.İbrahim ŞAHİN'e Ziyaret
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığından ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Muhtarlar Derneğinden ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO'da 10.Girişimcilik Kursu Başladı
Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.
Çarşamba TSO ve Salıpazarı Belediyesi İşbirliği İle Girişimcilik Eğitimi..
Akademik Danışman Yard.Doc.Dr.Asiye Öznur ÜMİT'den ÇTSO Ziyareti
Salıpazarı Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası -Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Ofisi Tarafından Düzenlenen 9.Girişimcilik Kursu Nihayette Erdi.
Doğalgaz Sektör Temsilcileri Çarşamba TSO’da Toplandı
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (9-10-11-12.Gruplar)
Samsun KOSGEB Müdürü Sn.Ahmet DURSUNOĞLU'ndan ÇTSO Ziyareti
9-10-11-12. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı