.: Çarşamba TSO'da 6.Girişimcilik Kursu Başladı

Çarşamba TSO'da 6.Girişimcilik Kursu Başladı

2017-02-27

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen , KOSGEB desteği ile Kendi işini kurmak isteyen kursiyerlerden başarılı olan girişimcilere kurs sonunda belgelerinin verileceği 6. uygulamalı girişimcilik kursu başladı.

Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ yaptığı açıklamada; Samsun Kosgeb İl Müdürlüğü, İşkur İl Müdürlüğü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Çarşamba Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi işbirliği ile, girişimcilik eğitimlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz, uygulamalı girişimcilik kursumuz proje ofisi müdürümüz Sn.Mehmet AKBULUT tarafından verilecek olup, 27 Şubat 2017 tarihinden 02 Mart 2017 tarihine  kadar (32 saat) devam edecektir. Kurs sonunda katılımcılar alacakları sertifika ile KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programı çerçevesinde kurdukları işleri için 50 bin lira hibe, 100 bin lira faizsiz kredi imkanına sahip olacaktır. Odamızın üyelerine verdiği hizmetlerin yanı sıra, geleceğin yatırımcılarına da hizmet etmektedir, girişimcilik eğitiminin katılımcılara ve Çarşamba'mıza hayırlı olmasını diliyorum.'dedi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Salih Zeki Murzioğlu'ndan Çarşamnba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı İcra Edildi.
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (23-24 ve 25.Gruplar)
23-24. ve 25. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
365 Oda–Borsa’dan Zeytin Dalı Harekâtına Destek Açıklaması
Çarşamba TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı. (23-24. ve25. Grup)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Engelliler için ücretsiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kursu Açıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM işbirliği ile Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Yapıldı
Çarşamba cezaevi müdürü Sn.Selman AKIN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Samsun İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Sn.İbrahim Afşin TİRYAKİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba TSO'da 22.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.
19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 17.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.-20.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19.20 Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı