.: AYVACIK Kaymakamı Sn.Emre YILDIZBAŞ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AYVACIK Kaymakamı Sn.Emre YILDIZBAŞ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

2017-02-22

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sn.Hasan KIR ile birlikte, Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Ziyarette Başkan Ahmet YILMAZ Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Ayvacık’ın ihtiyaçları ve yapılabilecek faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve Ayvacık ilçesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılması planlandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çarşamba TSO Başkanı YILMAZ, “Sayın Kaymakamımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, Odamız çalışma sınırları içerisinde bulunan Ayvacık İlçesinde, KOSGEB ve İŞKUR ile yapacağımız protokolle, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi açılmasına karar verdik. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak, her yıl gençlerimizin önünü açmak için, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlemekteyiz. Dün Çarşamba’da gerçekleştirdiğimiz mülakatlar sonucunda, 3 adet Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin seçmeleri de tamamlandı. Önümüzdeki haftadan itibaren eğitimleri, Odamız toplantı salonunda gerçekleştireceğeyiz. Bu konuda Ayvacık’ta da bir adım atmak istedik. Kaymakamlığımızın işbirliğiyle, söz konusu eğitimleri, Ayvacık’ta da gerçekleştireceğiz. Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin başarıyla tamamlanmasından sonra, kursiyerlerimiz, işletme açılışı yapılarak KOSGEB'e başvuruda bulunulabilmektedir. KOSGEB'in başvuruyu uygun bulması halinde ise girişimcilik belgesi olanlara destekleme işlemi yapılabilmektedir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayvacık Kaymakamı, Emre YEŞİLBAŞ da yaptığı konuşmasında, “Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet YILMAZ beyle yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, İlçemizde de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlemeye kara verdik. Gerçekleştireceğimiz eğitimlerle, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılmasını amaçlamaktayız. Ahmet YILMAZ Başkanımın şahsında, tüm Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine, işbirlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.
19 Mayıs Üniversitesi Yaşamı Destekleme Topluluğu Ve Samsun Engelliler Federasyonu ,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Etti.
Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti'nden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 20.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Onaylanan Kuruluş Protokolü Kalkınma Bakanlığı'na Gönderildi.
Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Kuruluş Protokolü Onaylandı.
Çarşamba TSO'da 19.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Çarşamba TSO'da 18.Girişimcilik Kursu Başladı (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi
Kırsal Turizm İşletmeleri Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 17.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Çarşamba TSO'da 16.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (16-17-18-19.-20.Gruplar)
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılı
16-17-18-19.20 Girişimcilik Kursu Mülakatları (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Gürcistan-Acara Özerk Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Dr.Konstantine MEGRELİSHVİLİ Çarşamba TSO’da
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Heyeti ile Samsun Protokolünü Ziyaret Etti.
Çarşamba TSO Engelli ve Eski Hükümülere yönelik Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN..
Kadın çiftçi Ayşe Akkuş’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’na Teşekkür Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç.Dr.Asiye Öznur Ümit’den ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO Tarafından İstihdam Yaratıcı 6 Projeye Onay
Samsunspor Kulüp Başkanı Sn.Erkut TUTU'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Hibe ve Destekler Anlatıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ TGRT EU 'İş Konuşalım Programında..
Denetimli Serbestlik Müdürü Canan Soğukpınar’dan ÇTSO Ziyareti
Devlet Hibe ve Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı