.: Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisi Bilgilendirme Toplantısı ÇTSO’da Yapıldı

Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisi Bilgilendirme Toplantısı ÇTSO’da Yapıldı

2017-02-17

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası İşbirliği ile kurulan, Çarşamba Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisinde yürütülmekte olan proje çalışmaları ve yapılabilecek hizmetler hakkında bilgilerin verildiği toplantı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası  (ÇTSO)meclis salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Çarşamba Kaymakamı Sn.Mustafa GÜNEY, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ, Meclis Başkanı Sn.Muharrem YARALI, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Hasan KIR, Meclis Üyesi Sn.Ali ERKEN, Sn.Uğur Fatih DİNÇER, ÇTSO Kadın ve Genç Girişimci Üyeleri, Çarşamba Genç İş Adamlar Derneği üyeleri  ve Oda-Borsa Personeli katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Sn.Mustafa GÜNEY, ‘Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve şahsında değerli Başkan Sn.Ahmet YILMAZ’a toplantı daveti için teşekkür ederim, Ülkemizin refah seviyesini yükseltmek için eğitim seviyesinin yükseltilmesinin ve kadın girişimcilerin ekonomiye katılmasının çok önemli olduğuna inanıyorum. Çarşamba için yapılabilecek tüm projelerde Oda ve Borsamızın yanında olmak istiyoruz. Değerli başkanların çalışmalarında başarılar dilerim.’ dedi.

Toplantıda konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ; Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık başta olmak üzere çevre  ilçelerinin ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini, yapılabilecek projeler kapsamında ve  Çarşambada kurulacak Organize Sanayi Bölgesi ile Çarşamba ve çevre ilçelerde istihdamın artırılabileceğini söyleyerek, oda faaliyetlerinden bahsetti ve tüm katılımcıları birlikte çalışmaya davet etti.

ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ın ardından Proje Ofisi Memuru Sn.Oğuzhan KILINÇ ve Bölgesel kalkınma proje ofisi müdürü Sn.Mehmet AKBULUT kendilerini tanıtarak; Projelerin ilk aşamasının Sorun ve İhtiyaç Analizi olduğunu, ciddi anlamda destek ve hibe kredilerin varlığından bahsederek, kendilerine başvuru yapılmasını istediler ve bu kapsamda tüm katılımcıları birlikte çalışmaya davet ettiler.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Denetimini Tamamladı.
Çarşamba TSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 Yılı 2. toplantısında.
Çarşamba OSB’ye Kuruluş Onayı Alındı
KOSGEB'den KOBİGEL programı ile KOBİlere 500 Milyon lira destek
Bayındırlık ve iskan eski Bakanı Sn.Mustafa DEMİR’den ÇTSO Ziyareti
Başkan YILMAZ'dan Kurban Bayramı Mesajı.
30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun ..
Mesleki Yeterlilik ve Uygulamalı Girişimcilik Kursuları Sertifika Töreni Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı (8.9.10.11.12.13.14.15.+ (Salıpazarı ve Ayvacık)
‘Üreten Samsun'un Yıldızları’ ödül töreni
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlama Mesajı
Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) 15 Temmuz Darbe Girişimi Basın Bildirisi
Çarşamba TSO başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’dan Samsun valisi Sn.Osman KAYMAK’a Hayırlı olsun Ziyareti
TOBB Karadeniz Bölgesi Oda-Borsa İstişare Toplantısı
TKDK Proje Kabulleri Toplantısı Çarşamba Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yapıldı
Çarşamba TSO'da 14.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı SN.Atıf ALA ÇTSO'yu Ziyeret Etti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Samsun LİV Hospital Genel Müdürü Sn.Akif Kırbaş'dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO 'Samsun,Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık protokolü ile iftarda buluştu
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (13-14-15.Gruplar)
Çarşamba TSO Salıpazarı’ndaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
13. 14. ve 15. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba TSO'da Yapıldı
Çarşamba TSO Ayvacık'daki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 7.8.9.10. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu.
Çarşamba TSO 4.5.6. Meslek Grubundaki Üyeleri ve Muhasebeciler İle İftar Programında Buluştu.
Tarımda Genç, Kadın Girişimciliği Güçlendirildi..
Çarşamba TSO'da TSE Tetkiki Tamamlandı
Çarşamba TSO 1.2.3. Meslek Grubundaki Üyeleri İle İftar Programında Buluştu
Çarşamba TSO Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı.
Ayvacık Kaymakamı Sn.Emre YEŞİLBAŞ ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn.Halil KALAYCI’dan ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Belediye Başkanı Sn.Hüseyin DÜNDAR ÇTSO'da
Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri (MEYBEM) Sözleşmesi İmzalandı.
Çarşamba TSO'da 12.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın 'Gençlik ve Spor Bayramı' Kutlama Mesajı
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yapılan etkinlik ile Çarşamba TSO’da Başkanlık koltuğuna Sn.Murat GÜNEY Oturdu.
Çarşamba TSO'da 11.Girişimcilik Kursu Başladı
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Samsun Valisi Sn.İbrahim ŞAHİN'e Ziyaret
MHP Çarşamba İlçe Başkanlığından ÇTSO Ziyareti
Çarşamba Muhtarlar Derneğinden ÇTSO Ziyareti
Çarşamba TSO'da 10.Girişimcilik Kursu Başladı
Salıpazarı Kaymakamı Sn.Hilal KÜSMEZ GÜNAYDIN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ’ı makamında ziyaret etti.
Çarşamba TSO ve Salıpazarı Belediyesi İşbirliği İle Girişimcilik Eğitimi..
Akademik Danışman Yard.Doc.Dr.Asiye Öznur ÜMİT'den ÇTSO Ziyareti
Salıpazarı Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası -Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Ofisi Tarafından Düzenlenen 9.Girişimcilik Kursu Nihayette Erdi.
Doğalgaz Sektör Temsilcileri Çarşamba TSO’da Toplandı
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (9-10-11-12.Gruplar)