.: Çarşamba TSO Yönetim Kurulu’ndan Kaymakam GÜNEY’e Ziyaret

Çarşamba TSO Yönetim Kurulu’ndan Kaymakam GÜNEY’e Ziyaret

2017-01-12

Çarşamba TSO Yönetim Kurulu’ndan Kaymakam GÜNEY’e  Ziyaret

Kaymakamlık Kararnamesiyle, Bilecik Vali Yardımcılığı görevinden, Çarşamba Kaymakamlığına atanan Mustafa GÜNEY’e,  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulunca “hoş geldin” ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarete, Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet YILMAZ, Meclis Başkanı Muharrem YARALI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin DALGIÇ, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet KIR, Hüseyin DALGIÇ ve Erol OLGUN katıldı.

Ziyarette bir konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet YILMAZ, Kaymakam Güney’e İlçe hakkında genel bilgiler verdikten sonra, Çarşamba TSO'nun projelerinden bahsetti. Çarşamba Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan YILMAZ “ Organize Sanayi Bölgemizin yer tespiti çalışmaları devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde Valilikte yapacağımız toplantıyla, yer tespit çalışmalarının neticelendirileceğine inanıyorum. Herhangi bir engelimiz kalmadı. İlçemizde Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız, Ticaret Borsası Başkanlığımız ve Odamızın ortak yürüttüğü başka çalışmalar da var, bunlarında çok yakın bir zamanda sonuçlandıracağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Mustafa GÜNEY; Çarşamba’nın tarım ve ticaret kenti olduğunu söyledi ve Çarşamba’da kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesinin, İlçenin tarımına ve ticaretine katkıda bulunacağına inandığını ifade etti. Kaymakam GÜNEY Çarşamba’ya atanmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütü olan  Çarşamba TSO ile her zaman dirsek temasında olacaklarını, Çarşamba’ya faydalı olacak her türlü projenin destekçisi olacaklarını ifade etti.

ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan Ramazan Bayramı Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası TS EN ISO 9001:2015 standardına geçiş denetimini başarı ile tamamlandı
CHP Samsun Milletvekili Sn.Kemal ZEYBEK’ten Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO Başkanı sn.Ahmet YILMAZ'dan Kadir Gecesi Mesajı
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Samsun Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Sn.Emre ARSLANBAY'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn.Çiğdem KARAASLAN Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odasında KOSGEB KOBİGEL Projeleri Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi grup başkan vekili ve Samsun Milletvekili Sn.ERHAN USTA’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüsnü DEMİRSOY ve Dekan Yardımcısı Doç.Dr.İsmail SEZER'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'a ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Samsun Büyükşehir Belediyesi E.Başkanı ve Samsun Milletvekili Aday Adayı Sn.Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun E.AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Sn.Muharrem GÖKSEL'den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Milli Eğitim Bakanlığı ,Özel Öğretim Genel Müdürü Sn.Kemal ŞAMLIOĞLU’ndan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Engelli ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Başvurusu (2018/2.Dönem) Bilgilendirme Toplantısı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Yapıldı
Berat Kandiliniz Kutlu Olsun
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve ÇarşambaTicaret Borsası Meclis Üyelerinden TOBB Başkanı Sn.M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na Ziyaret
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'ın “Miraç Kandili” Kutlama Mesajı
MEDİCLUST A.Ş'nin Kuruluş Protokolü İmzalandı
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Sn.Erdal AVCI'dan Başkan Ahmet YILMAZ'a Hayırlı Olsun Ziyareti..
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis ve Meslek Komitesi Seçimleri Tamamlandı.
ÇTSO Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan Regaib Kandilli Kutlama Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nda 25.Girişimcilik Kursu Başladı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Ahmet YILMAZ'dan 01-07 Mart Muhasebeciler Haftası Kutlaması
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Salih Zeki Murzioğlu'ndan Çarşamnba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı İcra Edildi.
Girişimcilik Kursu Mülakat Sonuçları Belli Oldu (23-24 ve 25.Gruplar)
23-24. ve 25. Girişimcilik Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
365 Oda–Borsa’dan Zeytin Dalı Harekâtına Destek Açıklaması
Çarşamba TSO Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kayıtları Başladı. (23-24. ve25. Grup)
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Engelliler için ücretsiz Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kursu Açıldı.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM işbirliği ile Mesleki Yeterlilik Belgesi Telafi Sınavı Yapıldı
Çarşamba cezaevi müdürü Sn.Selman AKIN’dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Samsun İl Jandarma İstihbarat Müdürü Yarbay Sn.İbrahim Afşin TİRYAKİ’den Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti.
Çarşamba TSO'da 22.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
Meslek Edindirme Kursu Mülakatları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yapıldı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi ve İŞKUR ortaklığı ile Meslek Edindirme Kursu
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.Genel Müdürlüğü baş Müfettişi Sn.Necati KURT'dan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Çarşamba TSO'da 21.Girişimcilik Kursu (Engelli ve Eski Hükümlü)
21 ve22. Girişimcilik Kursu Seçmeleri (Engelli ve Eski Hükümlü) Çarşamba TSO'da Yapıldı
Samsun Sigorta Acenteleri Derneğinden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Ziyareti
Samsun Valisi Sn.Osman KAYMAK, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ÇTSO) ziyaret etti.