.: Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi Lansmanı

2021-02-22
SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 16.02.2021 tarihli ve 34221550-770- 1569 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, yapay zeka teknolojileri, iş dünyasını hızlı bir şekilde dönüştürmekle birlikte önümüzdeki yıllarda etkisinin daha da artması beklenmektedir. Bu kapsamda; özellikle KOBİ yöneticileri ile çalışanlarının, üniversite öğretim görevlilerinin, üniversite öğrencilerinin, meslek lisesi öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hem yapay zeka konusunda farkındalıklarını artırmaya hem de bu alanda teknik eğitim almalarına yönelik kapsamlı bir çalışmaya ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu kapsamda TOBB ile Global Al Hub iş birliğiyle "Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık" projesi gerçekleştirilecek olup projenin lansmanı Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla 23 Şubat 2021 Salı günü saat 14:00'te çevrimiçi olarak yapılacaktır. Projenin Lansman Toplantısının programı ve kayıt işlemleri aşağıdaki linkte tarafınıza sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi Lansmanı
Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi- Yüksek Düzeyli İş Dünyası Diyaloğu Etkinliği