.: Türkiye Ab İş Dünyası Diyaloğu Projesi Kadın Girişimciler Forumu

2020-11-26
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle TOBB ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi kapsamında, 23-25 Kasım 2020 tarihleri arasında, "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliği, online toplantı platformunda gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

TOBB ve EUROCHAMBRES Kadın Girişimciler Ağı işbirliğinde düzenlenecek olan "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliğinde, "Türkiye ve Avrupa Birliğinde Kadın Girişimci Destek Programları", "Türkiye ve Avrupa Birliğinde Özel ve Kamu Finansman Kaynakları", "Kadın Girişimcilerin İlham Veren Uygulamaları", "Kadın Girişimciliğinde Türkiye ve AB Odalarının Rolleri ve Faaliyetleri" başlıklarında online oturumların yer alacağı belirtilmiştir.

Etkinliğin açılış oturumu, 23 Kasım 2020 tarihinde, 15:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacağı ifade edilmiştir.

Söz konusu etkinlik hakkında detaylı bilgi ve kayıt formu https://www.tebdwef.eu/ link adresinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,

AB COSME Programı Çağrı Duyurusu
KOBİ'ler İçin Ar-Ge Destekleri Semineri 12.01.2021 (online)
Hibe ve Kira Desteği
Helal Teknik Eğitimleri
Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİlerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı
BREXIT
7256 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması Hk. Duyuru
Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası İle T.Halkbankası Arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü İmzalandı.
Online Export Akademi Programı
KKYDP 14. Etap Destekleri
Kısa Çalışma Ödeneği
İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)
Doğrudan Yabancı Yatırımların İzlenmesi Hakkında AB Tüzüğü
COSME Programı Açık Teklif Çağrıları Bilgilendirme Eğitimi
Muafiyetlerin Kötüye Kullanımının Önlenmesi Hk. Genelge
Kamu Alacaklarını Yapılandırma Webinarı
Patent ve Marka Webinarı
AB COSME Programı Son Turizm Çağrısı
TÜBİTAK Ar-Ge Destekleri 2021 Yılı Çağrısı Hk.
Odamız Mesai Saaatleri Hakkında