.: NN Hayat - Önce Sağlık Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkında

2020-10-05
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Odamız üyelerine, ailelerine ve çalışanlarına özel olarak NN Hayat ve Emeklilik firması tarafından hazırlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının tanıtımı, 28 Ocak 2020'de Birlik Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da katılımıyla yapıldığı belirtilmektedir.

Bu vesileyle hem üyelerimizin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması, hem de TOBB ETÜ Hastanesinin kullanımının artırılması amaçlandığı, ayrıca bir ilk daha gerçekleştirilmiş ve bu sigorta ürününün sadece firmanın kendi acenteleri tarafından değil, isteyen tüm sigorta acenteleri tarafından da satılabilmesi imkanın getirildiği ifade edilmektedir.

Eylül ayından itibaren bu tanıtımın yeniden başlatılması planlandığı, böylece üyelerimizin, ailelerinin ve çalışanlarının daha uygun koşullarda sağlık hizmetleri alabilmelerine de katkı sağlanmış olacağı ve Covid-19 kapsamında devlet tarafından karşılanacağı belirtilen giderlere ek olan tetkik ve tedavi giderleri de bu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü kapsamına alındığı bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

EK:NN Hayat –Önce Sağlık Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Broşörü linki aşağıdadır.

Ekonomik Tarife Sorunları Grubu (ETSG) Sektör Duyurusu
Ticaret ve Yatırım Ülkesi: MACARİSTAN Etkinliği Hk.
Meksika Yatırım Planı
Bosna Hersek Trebinje Serbest Bölgesi
EXIMBANK Anketi
Motorlu Kara Taşitı Kiralama İşletmeleri Tarafından Yapılan Satışlar Hakkında Genelge
Libya Mutabakat Zaptı
İkili Odalar_'a Üyelik
Helal Akreditasyon Kurumu
KOBİ’ler ve Kurumlar İçin Siber Güvenlik Bilgilendirme Semineri
14 Ekim Dünya Standartlar Günü Webinarı
KOBİ’ler İçin Faktoring ve Finansal Kiralama Webinan
Meksika 2021-2024 Dönemi İlaç Ve İyileştirici Malzeme Alımı Hk.
EXIMBANK İhracat Kredileri ve Alacak Sigortası Programları Bilgilendirme Semineri
Yetki Devri- Denizyolu ile Taşınan Tehlikeli Maddelere İlişikin Mevzuat
Bakanlık bildirimi hk. (Uluslararası Eşya Taşımacılığı / Hazar Geçişleri)
Erasmus Akreditasyon Çağrısı