.: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2020 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Kar Amacı Güden Kuruluşların Başvurusuna Açıldı

2020-07-07
Sayın Üyemiz;
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2020 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Kar Amacı Güden Kuruluşların Başvurusuna Açıldı.
Buna göre kar amacı güden diğer gerçek ve tüzel kişiler de “İkinci Grup Başvuru Sahipleri” olarak Temmuz-Ağustos başvuru döneminde Dijital Dönüşüm ve Kaynak Verimliliği konularıyla sınırlı olmak üzere Teknik Destek Programına başvuru yapabilecektir.
İkinci Grup Başvuru Sahipleri
• Kar amacı güden diğer gerçek veya tüzel kişiler
• Birinci grup başvuru sahiplerinin kurduğu veya ortağı olduğu işletmeler (Belediye Şirketleri, Özel İdare Şirketleri vb.)
Program kapsamında başarılı bulunacak projeler için 35.000 TL’ye kadar danışmanlık hizmet satın alımı Ajans tarafından yapılacaktır. Doğrudan mali destek verilmeyen programda, desteğin %100’ü Ajans tarafından karşılanacaktır.
Ajanstarafından, ikinci grup başvuru sahiplerine yönelik olarak Webinar düzenlenecektir.
Yalnızca ikinci grup başvuru sahiplerine yönelik düzenlenecek olan webinarda başvuru süreciyle ilgili detaylar ve Temmuz-Ağustos döneminde başvuru konuları olarak belirlenen “Dijital Dönüşüm” ve “Kaynak Verimliliği” ele alınacaktır.
10 Temmuz Cuma günü, Saat 10.00’da yapılacak webinara katılmak için aşağıda belirtilen bağlantı üzerinden kayıt yapılması gerekmektedir.
Kayıt için:

KOBİGEL- Kobi Gelişim Destek Programı
Yolcu Beraberi Numune, Sergi ve Fuar Eşyası Beyan Formu Kapsamındaki İşlemler
Akkuyu Nükleer Santral Projesi - İhale Süreçleri
E-Devlet Hizmetleri Hk
2020/17 Sayılı Genelge
World of Hunting and Nature Exhibition, Hungary 2021
Türkiye-Polonya Online İş Forumu
Hijyen ve COVID-19 Belgeleri Semineri (İnternet Üzerinden)
Fas'a Gerçekleştirilecek İhracatlarda Uygunluk Kontrolleri Hakkında
Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı
Fas Gümrük Uygulaması Hakkında