.: Dijital Pazarlama Desteği Duyurusu Hakkında

2020-06-12
İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 08.06.2020 tarih ve 34221550-100-4893 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, 27/05/2020 tarihli ve 31137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2573 sayılı "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar" ile E-ticaret Sitelerine Üyelik Desteği, Sanal Ticaret Heyeti Desteği, Sanal Fuarlara Katılım Desteği ve Sanal Fuar Organizasyonu Desteği'nin yürürlüğe konulduğu ifade edilerek, anılan Karar ile firmaların pazarlamaya yönelik dijital faaliyetlerinin desteklenmesinin amaçlandığı belirtilmiştir.

Yazıda devamla, 2573 sayılı "Pazara Girişte Dijital Faaliyetlerin Desteklenmesi Hakkında Karar" ve karara ilişkin Uygulama Usul ve Esasları Genelgesi'nin Ticaret Bakanlığı web sitesinde (www.ticaret.gov.tr) yayımlandığı açıklanmıştır.

Üyelerimize duyurulur.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2020 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Kar Amacı Güden Kuruluşların Başvurusuna Açıldı
Fas Gümrük Uygulaması Hakkında
Singapur İş Federasyonu’nun Duyurusu Hakkında