.: Kanada'da İş ve Yatırım Bilgilendirme Semineri Ortamı

2020-03-10
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ
Tarih : 10.03.2020
Sayı : 34221550-720- 2584 Konu : Kanada'da İş ve Yatırım Bilgilendirme Semineri Ortamı

Birliğimizce, Kanada Başkonsolosluğu işbirliğinde, teknoloji, dijital medya, yazılım, gıda teknolojisi, sağlık teknolojisi, ileri üretim teknolojisi ve sivil havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerimizin katılımıyla, 19 Mart 2020 tarihinde saat 10.00'da Türkiye Ekonomi ve Araştırma Politikaları Vakfı (TEPAV)'nda "Kanada'da İş ve Yatırım Ortamı" konulu bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Seminerde Kanada'da ve Kanada'nın Montreal şehrinde iş ve yatırım yapmak isteyen şirketlerimize bilgi verilerek, potansiyel sektörler üzerinde durulacaktır. Ayrıca Kanada Başkonsolosluğu Göçmenlik Ofisi yetkilileri tarafından vize ve çalışma izinleri hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Seminere ilişkin programa ve katılım formuna Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmekte olup, seminere katılmak isteyen firmalarımızın katılım formunu eksiksiz doldurarak en geç 18 Mart 2020 tarihine kadar Birliğimize (anara.daylan@tobb.org.tr) iletmesi gerekmektedir.
Bilgilerinizi ve söz konusu seminerin ilgili üyelerinize duyurulmasını rica ederim. Saygılarımla,

Ali Emre YURDAKUL
Genel Sekreter Yardımcısı

Rusya Federasyonu ve Avrasya Ekonomik Birliği Ülkeleri/Özel Menşe Şahadetnamesi (FORM-A)