.: Güçlü İletişim Güvenli İşyeri Uygulama Yarışması

2020-03-10
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 04.03.2020 tarih 2300 sayılı yazıda;

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından Birliğimize gönderilen yazıya istinaden;

Bakanlık tarafından 1987 yılından bu yana her yıl Mayıs ayında İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ve 2001 yılından itibaren uluslararası boyutta her iki yılda bir düzenlenen Ulusalararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresinin onuncusunun "3-6 Mayıs 2020 " tarihleri arasında "Güçlü İletişim Güvenli İşyeri" mottosu ile İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirileceği; yarışmaya başvuru süresinin 13 Şubat 2020-31 Mart 2020 tarihleri arasında olduğu, yarışma ile ilgili süreç ve bilgilere kongrenin internet adresinde (http://www.isg.gov.tr/) yer alan "Yarışma" bağlantısından ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Rusya Federasyonu ve Avrasya Ekonomik Birliği Ülkeleri/Özel Menşe Şahadetnamesi (FORM-A)
Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası
Koronavirüs (COVID-19) Salgını Tedbirleri Kapsamında Geri Gelen Eşya