.: 21.Kamu Kalite Sempozyumu Hakkında

2020-03-10
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 04.03.2020 tarih 2295 sayılı yazıda;

Amacı Kamu Kuruluşları ile Kamu Kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini güçendirmek,yönetim kalitesi konusunda farkındalık oluşturmak olan Kamu Kalite Sempozyumu 2000 yılından bu yana düzenlenmektedir. Bu sene 21.si düzenlenen Kamu Kalite Sempozyumu Birliğimiz ev Sahipliğinde Türkiye Kalite Derneği işbirliğinde 26 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Sempozyum Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımı ile gerçekleştirilecek ,ana oturumlarda ise TBMM Eski Başkanı Sayın Cemil ÇİÇEK ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Güven SAK yer alacaktır.

Sempozyuma ilişkin program Ekte sunulmuş olup,bu senenin ana teması "Geleceği Şekillendimek"olarak belirlenmiştir.

Sempozyuma katılmak isteyenlerin 20 Mart 2020 Cuma gününe kadar http://kks.tobb.org.tr adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Rusya Federasyonu ve Avrasya Ekonomik Birliği Ülkeleri/Özel Menşe Şahadetnamesi (FORM-A)
Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası
Koronavirüs (COVID-19) Salgını Tedbirleri Kapsamında Geri Gelen Eşya