.: Farkındalık Semineri

2020-01-29
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından uygulamakta olan, AB hibe destekli, 'AB-Tilkiye İş Köprülerinin Daha Fazla İşbirliği ve Anlayış Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi’nin temel faaliyetlerinden birisi bölgemizdeki KOBİ'lerin AB pazarına girişle ilgili karşılaştıkları sorunlara ilişkin farkındalık seminerleri düzenlenmesidir.
Bu doğrultuda, 5 Şubat 2020 Çarşamba günü "KOBİ’ler Yurtdışı Pazarlara Girerken Nasıl Bir Strateji İzlemeli?" konulu seminer düzenleyeceğiz. Seminer programımız kapsamında, 30 yılı aşkın süredir ihracat danışmanlığı ve eğitmenliği yapan Dünya Gazetesinde ihracat Sohbetleri yazıları bulunan M, Şefik ERGÖNÜL tarafından gerçekleştirilecek sunumun ardından proje ortağımız Çek Ticaret Odası Dış Ekonomik ilişikler Müdürü Jiri Hansl konu ile ilgili Çekya tecrübelerini paylaşacaktır.
5 Şubat 2020 Çarşamba günü Samsun Serra Otelde Saat 09.30'do yapılacak seminerimize üyelerimizin katılması rica olunur.

KOBİGEL- Kobi Gelişim Destek Programı
Yolcu Beraberi Numune, Sergi ve Fuar Eşyası Beyan Formu Kapsamındaki İşlemler
Akkuyu Nükleer Santral Projesi - İhale Süreçleri
E-Devlet Hizmetleri Hk