.: İtalya Sanayiciler Birliği Confindustria'nın Milano'da Düzenleyeceği Etkinlik Hakkında

2020-01-07
lgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 02.01.2020 tarih ve 34221550-720-20 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, İtalya Sanayiciler Birliği Konfederasyonu’nun (Confindustria) organize ettiği, İtalyan ve uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan CONNEXT 2020 isimli etkinliğin 27-28 Şubat 2020 tarihlerinde Milano’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğin, sanayi birlikleri, ticaret odaları, kamu kurumları, kredi ve finans kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri ve her ölçekteki şirketin katılımıyla tecrübe ve görüş paylaşımı imkanı sağlayacağı ve ayrıca şirketlerin ikili görüşmeler gerçekleştirebileceği iletilerek özellikle Afrika, Akdeniz Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Rusya ve AB’den yabancı şirketlerin katılımının arzu edildiği bildirilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye http://connext.confindustria.it/2020/international linkinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Yetki Belgesi İşlemleri
TMGD Muafiyeti Hk.
Fas'a Gerçekleştirilecek İhracatta Uygunluk Kontrolleri
Fas Kamu İhaleleri COVID-19 Tedbiri
2020 Nefes Kredisi
Yıllık işletme Cetveli
Dolandırıcılık Vakaları
Ukrayna Tarım Arazileri Kanunu Hk.
Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne İhracat
Koronavirüs önlemleri
Askıya alma / kota başvurusu
Rusya Federasyonu ve Avrasya Ekonomik Birliği Ülkeleri/Özel Menşe Şahadetnamesi (FORM-A)