.: İtalya Sanayiciler Birliği Confindustria'nın Milano'da Düzenleyeceği Etkinlik Hakkında

2020-01-07
lgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 02.01.2020 tarih ve 34221550-720-20 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, İtalya Sanayiciler Birliği Konfederasyonu’nun (Confindustria) organize ettiği, İtalyan ve uluslararası şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan CONNEXT 2020 isimli etkinliğin 27-28 Şubat 2020 tarihlerinde Milano’da gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinliğin, sanayi birlikleri, ticaret odaları, kamu kurumları, kredi ve finans kuruluşları, üniversiteler, araştırma merkezleri ve her ölçekteki şirketin katılımıyla tecrübe ve görüş paylaşımı imkanı sağlayacağı ve ayrıca şirketlerin ikili görüşmeler gerçekleştirebileceği iletilerek özellikle Afrika, Akdeniz Bölgesi, Doğu ve Orta Avrupa, Rusya ve AB’den yabancı şirketlerin katılımının arzu edildiği bildirilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye http://connext.confindustria.it/2020/international linkinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Tartı Aletleri ile İlgili Periyodik Muayene İşlemleri
İkili Odalar'a üvelik
Bölgesel Kariyer Fuarları