.: Türkiye – Çek Cumhuriyeti Çalışma Yemeği

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ
Tarih: 27.08.2019
Sayı: 8623

Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babiš’in ülkemizi ziyareti kapsamında Birliğimiz ev sahipliğinde, 3 Eylül 2019 Salı günü Türkiye Odalar ve Birliği (TOBB) İkiz Kulelerde “Türkiye – Çek Cumhuriyeti Çalışma Yemeği” gerçekleştirilecektir.​
Çek Cumhuriyeti Başbakanı Andrej Babiš’in beraberinde Çek Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanı Karel Havlícek, Çek Ticaret Odası Başkanı Vladimir Dlouhy ile Çek firmalarının iştirak edeceği Çalışma Yemeğini T.C. Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’ın da onurlandırmaları öngörülmektedir.

Özellikle enerji, havacılık sanayi, otomotiv, motorlu taşıtlar ve tedarik sanayi, inşaat ve alt yapı, bankacılık ve finans, elektrik ve mühendislik sistemleri, lojistik ile ileri teknoloji alanlarında faaliyetleri bulunan Türk firmalarımız, Çek firmaları ile ikili görüşme gerçekleştirme imkânı bulacaktır.

Söz konusu heyet listesi ve Türkiye-Çek Cumhuriyeti Çalışma Yemeği’ne ilişkin taslak programa ekte ulaşılabilmekte olup, Çalışma Yemeğine katılmak isteyen firmalarımızın katılımları için http://tobbcek.tobb.org.tr adresinde yer alan katılım formunu 30 Ağustos 2019 Cuma gününe kadar (tercihen İngilizce olacak şekilde) doldurarak kayıt yaptırması gerekmektedir.

Mustafa SARAÇÖZ

Çekya Hak.
Macaristan Hak.
Kişisel Verileri Koruma Kurulu - Birliğimizin Veri Sorumluları Siciline (Sicil) kayıt sürelerinin uzatılması hk
Brezilya Yatırım Forumu 2019
Dolandırıcılık Hak.
Abhazya TSO ile işbirliği hk.
Plastik Poşet Uygulamaları
Türkiye-Romanya Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 27. Dönem Toplantısı
Türkiye – Çek Cumhuriyeti Çalışma Yemeği
Fiyat Etiketi Mevzuatı
AB Ülkelerine Kuru İncir/Fındık/ Antep Fıstığı İhracatı
Plastik Poşetlerin Ücretlendirilmesi Uygulaması Hk.
Saraybosna Helal Fuarı
İş Dünyası için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na Uyum Kılavuzu
İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti (Yetki Belgesl)