.: Ekvator Yatırım Forumu

2019-07-16
“İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 02.07.2019 tarihli ve 7039 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Üretim, Dış Ticaret, Yatırım ve Balıkçılık Bakanlığı, Türkiye Ticaret Ofisi (PRO ECUADOR) aracılığıyla 17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’da Ankara Hilton Otel’de “Ekvator ve Yatırım Fırsatları” başlıklı sunumun gerçekleştirileceği ve bahse konu sunumda Ekvator’da ticaret, Ekvator’a yatırım yapmaya karar veren yeni yatırımcılar için teşvikler ve bazı kamu özel ortaklığı (PPP) projeleri hakkında ilave bilgilere yer verileceği belirtilmektedir.

Söz konusu toplantı hakkında detaylı bilgiye ve program akışına (www.tobb.org.tr) web sayfasının “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederiz..

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2020 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında, Kar Amacı Güden Kuruluşların Başvurusuna Açıldı
Fas Gümrük Uygulaması Hakkında
Singapur İş Federasyonu’nun Duyurusu Hakkında