.: Ekvator Yatırım Forumu

2019-07-16
“İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 02.07.2019 tarihli ve 7039 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Üretim, Dış Ticaret, Yatırım ve Balıkçılık Bakanlığı, Türkiye Ticaret Ofisi (PRO ECUADOR) aracılığıyla 17 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00’da Ankara Hilton Otel’de “Ekvator ve Yatırım Fırsatları” başlıklı sunumun gerçekleştirileceği ve bahse konu sunumda Ekvator’da ticaret, Ekvator’a yatırım yapmaya karar veren yeni yatırımcılar için teşvikler ve bazı kamu özel ortaklığı (PPP) projeleri hakkında ilave bilgilere yer verileceği belirtilmektedir.

Söz konusu toplantı hakkında detaylı bilgiye ve program akışına (www.tobb.org.tr) web sayfasının “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkânları/Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederiz..

Saraybosna Helal Fuarı
İş Dünyası için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na Uyum Kılavuzu
İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti (Yetki Belgesl)
Ekvator Yatırım Forumu
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı
1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı hk.
Tehlikeli Maddelerin Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin, Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge
Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Kapsamında Güncellenen Rusya Federasyonu Gümrük İdareleri Listesi Hk. Görüş Talebi
T.C. Cumhurbaşkanlığı BTYPK - Teknoloji Alanlarının Ekonomik Faaliyet Kodları İle (Nace Kodları Bazında) İlişkilendirilmesi Anketi
ogo’dan Kaynaklanan Dolandırıcılık Girişimleri
KTKB Guvernörler Kurulu Yıllık Toplantıları
2019/16 Sayılı Genelge
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Askıya Alma ve Kota Başvuruları