.: ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

2019-07-16
Sayın Üyemiz,

İlgi: TOBB’dan alınan 01.07.2019 tarih ve 7032 sayılı yazı.

İlgi yazı ile, ABD tarafından İran’a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı, ancak söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsamı hakkında TOBB üyelerinin bilgilendirilmesinin önemli olduğu ifade edilmektedir.

Bu bağlamda, bahse konu yaptırımlar konusunda, TOBB ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde 11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 14.00’da TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda bir Bilgilendirme Toplantısının düzenleneceği bildirilmektedir.

Toplantıya katılım teyidi için http://iranyaptirim.tobb.org.tr linkinde yer alan başvuru formunun en geç 9 Temmuz 2019 Salı günü mesai bitimine kadar doldurulması gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla..

Saraybosna Helal Fuarı
İş Dünyası için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na Uyum Kılavuzu
İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti (Yetki Belgesl)
Ekvator Yatırım Forumu
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı
1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı hk.
Tehlikeli Maddelerin Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin, Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge
Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Kapsamında Güncellenen Rusya Federasyonu Gümrük İdareleri Listesi Hk. Görüş Talebi
T.C. Cumhurbaşkanlığı BTYPK - Teknoloji Alanlarının Ekonomik Faaliyet Kodları İle (Nace Kodları Bazında) İlişkilendirilmesi Anketi
ogo’dan Kaynaklanan Dolandırıcılık Girişimleri
KTKB Guvernörler Kurulu Yıllık Toplantıları
2019/16 Sayılı Genelge
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Askıya Alma ve Kota Başvuruları